fbpx
Magazin

“Prvak sveta u fudbalu je Srbija”: Poznati reperi snimili himnu fudbalske reprezentacije

Mikri Maus i Eufrat, članovi rep grupe Prti Bee Gee, autori su nove himne srpske fudbalske reprezentacije, pod nazivom Prvak sveta. Nastala u saradnji sa sportskom kladionicom Meridian, to je idealna pesma za bodrenje “Orlova” na predstojećem Svetskom prvenstvu u fudbalu.

Dakle, nova himna za fudbalere je lansirana, a poruka je jasna – “prvak sveta u fudbalu je Srbija”.

Od početka najvećeg fudbalskog događaja na svetu deli nas nešto više od dve nedelje. Euforija raste iz dana u dan, dok se cela nacija nada istorijskom uspehu “Orlova” u Kataru, piše Nova.rs.

Uzbuđenje i radost svih nas kroz pesmu prenose upravo Mikri i Eufrat, koji su iskoristili priliku i selektoru Srbije poslali važnu poruku da: “Celoga života prečke u snu nas progone, osvetlaj nam obraz Stojkoviću Dragane”. Vreme je!

Utakmica u Lisabonu, kada je naša selekcija zvanično obezbedila učešće na Svetskom prvenstvu i poslala Portugal u baraž, još uvek se prepričava, a taj trenutak pamti i Prti Bee Gee jer: “Kad je Mitar dao gol svi urlali smo po stanu, suze gorke tekle su Ronaldu Kristijanu”. Radost nikad veća!

Prva utakmica zakazana je za 24. novembar, kada će se Srbija sastati sa Brazilom, a očekivanja su takva da dovoljno je reći: “Rata-ta-ta-ta! Iz noge puca puška, još jedna golčina Vlahovića Duška”.

Nadamo se da će se kompletno učešće Srbije na Svetskom prvenstvu završiti baš kao i kraj pesme koju ekskluzivno možete poslušati u nastavku, a koji glasi: “Najneverovatnija priča u istoriji srpskog fudbala – Srbija je šampion sveta! Ako je bilo ikakve dilema do sada, više je nema!”

Spremite se da navijate za “Orlove” – vremena je dovoljno da se nauči svaki stih nove fudbalske himne, naoštre glasne žice i zagreju dlanovi.

Izvor: Nova.rs
Naslovna fotografija: Promo

Izvor

Možda vas zanima