fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

PRVA NOSILA TANGE U BIVŠOJ JUGI: Po ovome će ostati zapamćena, a evo o kome je riječ

Jasna Milenković Jami više od tri desetljeća je na javnoj sceni, a devedesetih godina bila je jedna od najpopularnijih pjevačica, zbog koje je crnogorski predsjednik Milo Đukanović slao helikopter i privatni avion.

Pored velikih hitova, dugih nogu, Jami će ostati zapamćena i kao pjevačica koja je prva nosila tange u bivšoj Jugoslaviji.

Pjevačica koja je devedesetih godina ozbiljno žarila i palila gdje god se pojavila, a i sada radi punom parom, otkrila je kako je došlo do toga.

‘Uvijek sam imala hrabrost i ponašala se onako kako se osjećam. Tog momenta kod nas još nije postojalo takvo donje rublje. Sticajem okolnosti bila sam u inozemstvu, tange su se pojavile tamo, meni je bilo zanimljivo, kupila sam nekoliko pari i donijela ovdje. Čak imam i snimke s jednog nastupa, gdje se po kroju haljine vidjelo da to nije obično donje rublje. U to vrijeme bilo je baš šokantno. Voljela sam eksperimentirati. Nikog nisam dirala, samo sam radila da ljudima bude lijepo. Ali, tad je baš bilo šokantno to ovdje, govorili su: ‘Jami nosi znak mercedesa”, otkrila je Jami u na Kurir televiziji.

Ranije se pisalo da su Jami i Milo Đukanović odnos održavali duže vrijeme, te da je on čak slao privatni avion po pjevačicu kako bi ga redovno posjećivala, ali folkerica nikada nije otkrivala detalje romanse.

‘Ja sam bila jedna od najpopularnijih pjevačica u zemlji. On u tom momentu doživljava politički uzlet koji se nije mogao zaustaviti. Ako je hladno vrijeme i snijeg, ne mogu ja automobilom za Podgoricu. On je zato slao helikopter i mali avion po mene. Jako lako sam i brzo stizala na događanja koja su tamo bila. Ja kad dođem tamo oni kažu: ‘Evo ga, stigao je naš dragulj’. Jednostavno, ja sam bila njihova miljenica, netko tko je apsolutno mogao zadovoljiti njihov ukus, pogotovo pjevački’, rekla je pjevačica svojevremeno o Đukanoviću u emisiji ‘Bulevar B92’.

(Express / Scena.story)

Izvor

Izdvojeno

Magazin

Dvije mlade zvijezde Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica i Zorana Mićanović svojim glasovnim sposobnostima nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a sada su spremile iznenađenje za...

Biznis

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Nezir Pivić i ministar za privredu Samir Šibonjić razgovarali su s menadžmentom Zeničkog privrednog sajma ZEPS, koji će se, nakon pet...

Zanimljivosti

Nakon petogodišnje stanke Plavi Orkestar je prošlog vikenda oduševio publiku u Slavonskom Brodu, a koncert je bio tek početak njihove ljetne turneje koja uključuje...

Magazin

Ivana Šašić razvela se od supruga jer ga je uhvatila u prevari, a sada je iznijela svoje mišljenje o ženama koje, iako znaju da...