fbpx
Zanimljivosti

PROVOKACIJE U ZVEZDAMA GRANDA: Snežana Đurišić otkrila šta se dešava iza kamera

Članica žirija u Zvezdama Granda Snežana Đurišić ispričala je ko se sve i zbog čega naljuti kada dođe do sukoba mišljenja oko takmičara.

-Niko normalan ne voli da se svađa. Stvar je toga koliko je ko podložan tom provociranju. Nisam primijetila da neko baš voli da se svađa – rekla je Snežana i otkrila ko najčešće ispadne iz takta.

-Tu se smjenjujemo. Gledam da sebe suzdržim i dobra sam u tome. Ranije sam bila baš impulsivna pa sam naučila da to nije dobro i imam dobru kočnicu. Mada mi se desi ponekad, ali onda kažete sve što mislite pa ako ste nekada i pogriješili izvinite se. I to je ljudski.

Pjevačica je rekla i po čemu se razlikuje ovogodišnja sezona Zvezda Granda.

-Drugačije je malo. Ovdje ne može da dođe neko ko nije talentovan i ko ne može da pjeva. Ali kada se šalju snimci onlajn onda se oni posluže malo ušminkavanjem matrice i pjevanja pa to bude drugačije u odnosu na živo pjevanje. Ima dobrih, ali ne bih mogla da ovoga trenutka napravim paralelu – ispričala je Snežana.

Milica Todorović i Aleksandra Prijović zakazale su solističke koncerte u Štark areni, što posebno raduje i sve članove žirija.

-Uspjeh svih Zvijezda Granda je uspjeh svih nas. Idem na koncerte kad god mogu i kada me to interesuje, ali ovog puta neću biti u prilici jer nisam tu. Ali rado bih otišla na koncert Aleksandre Prijović jer je ona pjevačica koju ja poštujem. A i na Miličin. Tu ima šta i da se vidi i da se čuje – rekla je Snežana i otkrila recept za dobar izgled, a to je ljubav.

-Količina ljubavi koju čovjek ima u sebi za sve i svakoga diktira unutrašnje stanje i to prosto izlazi iz vas. Čak i kada ste neraspoloženi, to je čistač loše energije – poručila je Snežana.

(Express/Grand)

Izvor

Oznake: Zanimljivosti

Vezani članci