fbpx
Zanimljivosti

PROMIJENILA ZANIMANJE: Gdje je danas i kako izgleda čuvena Milijana koja obožava starije muškarce

Rijaliti zvijezde Milijane Bogdanović svi se sjećaju iz “Parova”, a poznata je i onima koji nikada nisu gledali rijaliti budući da se o njenom braku sa pet decenija starijim Milojkom Božićem polemisalo na sve strane, a o tome se čak pisalo i u svjetskim medijima.

Kontroverzni par upoznao se kada je njoj bilo 18 godina, a oboje su rodom iz istog sela Pilatovići nadomak Požege.

Zbog prevelike razlike u godinama njih dvoje nisu mogli da sklope crkveni brak, a njihova veza od samog starta je bila turbulenta.

Miljana je čak priznala da je Milojka prevarila sa njegovim rođakom i to prije braka.

-Ma nije mi blizak rod, osmo koljeno. Osramotila je i mene i sebe – pričao je tada Milojko, a jednom prilikom je bivšu suprugu optužio da se bavi prostitucijom.

Kada je okončala vezu sa Milojkom, Miljani je ponovno učešće u rijalitiju donijelo i novu ljubav, a u pitanju je 29 godina stariji pjevač Ivan Gavrilović, koji je oženjen.

Pjevača je umalo koštala braka, a njihova ljubav je bila kratkog daha napolju.

Međutim, da je po izlasku iz rijalitija promijenila život iz korijena, Milijana je potvrdila kada se zaposlila u gradskom prevozu kao kondukter.

-Obožavam autobuse i oduvijek sam željela da budem kondukter. Iako se to smatra muškim poslom, kulturnoj i lijepo vaspitanoj djevojci nije teško da se snađe u tom zanimanju. Uživam u običnom životu, a svi iz mog okruženja su pozitivno šokirani promjenom koju sam napravila – rekla je Milijana i otkrila da je konačno pronašla svoju ljubav.

-Moj dečko me prihvata takvu kakva jesam, nije osoba iz javnog života, radimo u istoj firmi i odlično se slažemo. Kajem se za mnoge stvari iz svoje prošlosti, mnoge ne bih ni navodila koliko se kajem za njih. Smatram da nikada nije kasno za promjene –

zaključila je bivša rijaliti učesnica.

Pogledajte kako danas izgleda Milijana:

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima