fbpx
Vijesti

PROCURILE GOLE SLIKE NOVE DJEVOJKE IGORA KOJIĆA: Mlađa je od Severine 23 godine!

Igor Kojić (35), bivši golman i sin folk pjevača Dragana Kojića Kebe, zaveo je glumicu Teodoru Bjelicu (28), nakon što se razveo od poznate hrvatske pjevačice Severine Vučković (51).

Naširoko se spekuliše da je Igor Kojić nedavno otpočeo romansu sa Teodorom Bjelicom, a za koju se već dugo priča da je nepriznata kćerka pokojnog novinara Miroslava Lazanskog. Njena majka je glumica Gordana Bjelica, koja se proslavila ulogom sekretarice Bebe u seriji “Srećni ljudi”, a svojevremeno je učestvovala u rijalitiju “Farma”.

Gordanu su gledaoci imali priliku da gledaju i u ostvarenjima “Bolji život”, gdje je glumila prostitutku, “Gore-dole”, gdje je takođe glumila sekretaricu, ali i “Porodičnom blagu”, gdje je tumačila lik Lenine majke.

Teodora je u prethodne tri godine imala niz uloga, u kojima smo je gledali golišavu, o čemu se i te kako pričalo u javnosti. U “Južnom vetru” je tako imala scene u kojima je gotovo potpuno naga.

U ostvarenju “Tri muškarca i tetka” imala je vrelu scenu sa Milanom Vasićem. Podvezice i intimni dijelovi bili su tada u prvom planu, dok su oni, poput pravih profesionalaca, iznijeli ono što je scenario tražio od njih.

Veoma provokativnu scenu imala je i u seriji “Slatke muke”, a jednom prilikom otkrila je da li su joj uloge u kojima je razgolićena odmogle u karijeri.

  • Imala sam scenu u “After paritiju” i “Južnom vetru” i definitivno mi je pomoglo. Ali isto tako smatram da ako neko ne vrijedi, džabe mu je i da se skine. Mnoge glumice su počele tako. Mama mi je prva rekla: “Sve što ja, sine, nisam uradila, uradi ti”. Ne obaziram se na to previše. Nije mi šokanto. Moje tijelo je moje oruđe za rad. Prenosim emocije na gledaoca. Ne bih pridavala toliku važnost tome – kazala je tada Teodora.
    Igor Kojić i Teodora Bjelica su, inače, juče dijelili fotke sa Kopaonika na društvenim mrežama, koje su gotovo identične. Oni se uveliko i prate na Instagramu, dok je “Stori” sinoć pisao da su u vezi oko dvije sedmice.
    Igor je sa Severinom je bio u braku od 2015. do 2021. godine.
    (express/alo)

Izvor

Oznake: Vijesti

Vezani članci