fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Vijesti

PRIJOVIĆKA U EROTIČNOM IZDANJU: Fotografija gole pjevačice zapalila društvene mreže

Na društvenoj mreži X pojavila se fotografija gole pjevačice Aleksandre Prijović, koju je prije skoro deset godina objavio jedan nedjeljnik.

Aleksandra Prijović posljednjih se dana našla u centru skandala nakon što je poput bombe odjeknula vijest da su se na jednom slavlju, navodno, potukli Filip Živojinović i pjevačicin dugogodišnji menadžer Danijel Blažić Blaško.

Iako danas važi za jednu od najpopularnijih pjevačica mlađe generacije i, čini se, svoju karijeru vodi bez skandala, Prijinu fotografiju, na kojoj pozira potpuno naga, objavio je jedan nedjeljnik 2010. godine.

Naime, Prijović se fotografisala u ogledalu, bez ijednog komada odjeće, a ono što je primjetno jeste da tada nije imala silikonske grudi, kao ni filere u ustima.

Iako fotografija nije izazvala veliki odjek u javnosti, jer pjevačica nije bila popularna kao sada, to nije spriječilo korisnike na Twitteru da se prisjete Prijine prošlosti.

Inače, Aleksandra je prije nekoliko godina komentirala ovu fotografiju i tvrdila da “pojedini mediji pokušavaju da joj smjeste”:

– Slika je montaža sa kojom su pojedini mediji pokušali po ko zna koji put da me ponize – rekla je Aleksandra Prijović svojevremeno za “Blic”.

(Express/Informer)

Izvor

Izdvojeno

Magazin

Dvije mlade zvijezde Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica i Zorana Mićanović svojim glasovnim sposobnostima nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a sada su spremile iznenađenje za...

Biznis

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Nezir Pivić i ministar za privredu Samir Šibonjić razgovarali su s menadžmentom Zeničkog privrednog sajma ZEPS, koji će se, nakon pet...

Zanimljivosti

Nakon petogodišnje stanke Plavi Orkestar je prošlog vikenda oduševio publiku u Slavonskom Brodu, a koncert je bio tek početak njihove ljetne turneje koja uključuje...

Sport

Fudbalski klub Sarajevo putem društvenih mreža predstavio je novu domaću garnituru dresova njemačkog proizovđača Adidas u kojoj će nastupati igrači kluba sa Koševa u...