fbpx
Zanimljivosti

PREVARIO SAM LUNU: Marko Miljković u jeku priča o razvodu šokirao priznanjem!

Bivši zadrugar Marko Miljković je na svom Instagram profilu priznao pratiocima, ali i svojoj supruzi Luni Đogani, da ju je prevario. Naime, u jeku glasina o razvodu, Marko je postavio nekoliko storija koje je posvetio svojoj supruzi.

Čini se da je među njima opet sve u najboljem redu, ali je veliku pažnju privukao stori sa klipom u čijem nazivu stoji “prevario sam Lunu”.

– Ovo mi je jedan od omiljenih klipova, ako izuzmemo klipove sa vjenčanja, krštenje i vjeridbu, kao i rođenje našeg dragulja. Takvi klipovi su bez konkurencije – napisao je Marko i podijelio video u kojem je on u jednom od izazova prevario svoju suprugu.

Miljković je prevario Đoganijevu tokom šoping – izazova i podmetnuo joj stvari koje je kupio na tezgama, umjesto brendirane garderobe koju je očekivala. Ovaj klip je nasmijao mnoge, a prema Markovim riječima, spada u jedan od njegovih omiljenih videa.

Pored toga, Miljković je objavio fotku sa Lunom na koju je stavio emotikon srca i time svima stavio do znanja da je njihov brak izašao iz krize, te da ponovo uživaju u ljubavnoj idili.

(Express/Alo)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima