fbpx
Vijesti

PREVARIO ME DVA DANA PRED ULAZAK U RIJALITI: Ana Slavnić otkrila nove informacije

Nevjenčana supruga Zvezdana Slavnića, Ana po prvi put se pojavila pred kamerama, a tom prilikom je otkrila da joj je jako teško da gleda bivšeg za kojg tvrdi da je izgubio čast, pa je priznala da je ponosna na svoje suze.

Naime, Ana tvrdi da je Zvezdan ispao nekorektan prema njoj i da je najviše od svega boli njegova izdaja, da je taj čin mnogo jači od same prevare. Također je priznala da je došla do saznanja da ju je Zvezdan i prije svega ovoga varao, čak i dva dana pred ulazak u rijaliti.

Čekala si ga godinama, kako si se tada osjećala?

-Ja sam žena borac, čuvala sam njegovu majku, to je žena koju ja poznajem od svoje 15 godine i žena kod koje sam išla na kafu kada pobjegnem sa časa, da se ispričamo. Ja tu ženu volim bez obzira na to što je njegova majka, a pogotovo što je njegova majka.

Mislila si da će ti ovo čekanje najmanje pasti.

-Naravno, vjerovala sam u nas. Vjerujem u ljubav i dalje, tek sad, naićiće onaj pravi.

Da li je on imao još neku, tokom svih ovih godina, ili je ovo bio njegov put i da li si posumnjala u vašu ljubav?

-Ja nikada nisam posumnjala u njegovu ljubav, posumnjala sam u svoju, a ako me pitaš da li me je prevario, ja ću sada ekskluzivno da ti kažem da jeste, saznala sam. Neke su mi se javile, djevojke, nisu žene, jedna je žena. Bio je sa njima dok je bio sa mnom, čak neposredno pred Zadrugu. Meni se to negdje javilo u glavi, ali je to velika greška.

Da li te sada više boli što je javno legao sa petom ženom ili što tebe žene sa kojima je bio pozivaju?

-Ne boli to mene, to je sada još više otvaranje očiju. Više nisam ljuta. Ja sam doživjela emotivni lom, još uvijek sam rovita. Bavim se sobom, na sebe sam ljuta. Mi smo žene, pametnija bića, samo polako.

(Express/Kurir)

Izvor

Oznake: Vijesti

Vezani članci