fbpx
Vijesti

PREKRASNO: Ovako unuci zovu Adelisu i Halida

Adelisa Hodžić, bh. pjevačica i supruga Halida Muslimovića, nosi titulu najzgodnije nane na bh. estradi. Ponosna je na svoje troje unučadi Adriana, Džana i Enu koji su je, kako kaže, u potpunosti promijenili.

– Kao nana se osjećam predobro. I kada sam najljuća, kada ih vidim, sve me prođe iste sekunde. Ono što je meni najbitnije jeste da smo svi na okupu, da svi živimo u istoj kući, naravno raspodijeljeni na tri sprata. Bitno mi je da su uz mene – priča nam Adelisa koja tek sada, s unučadima, uživa s djecom, jer od silnih obaveza kada su njena djeca odrastala, nije imala puno vremena za njih.

Halidov i Adelisin prvi unuk Adrian, koji im je podario sin Enis, je posebno vezan za njih. 

 Baš nam je privržen, posebno Halidu. Tokom cijele pandemije je bio s nama i od tada smo baš vezani. Ne mogu da kažem da sada volim više unuke od svoje djece, ali svakako je intenzitetom jača ljubav prema njima. Valjda, kako starimo, te vrste ljubavi nam nedostaje. A najmlađa Ena je sultanija, kako ju je Halid prozvao – govori Adelisa.

A ponosna je na nadimak kojim je oslovljavaju.

– Mene zovu Maki, a Halida Didi, što mi je prekrasno. A Didi i Maki će uvijek biti tu uz njih, u dobru i zlu – poručila je Adelisa koja je i danas, iako u šestoj deceniji, u top-formi. 

Izvor

Oznake: Showbiz

Možda vas zanima