Predstavljamo svadbeni salon “A3 Promet”

132

Planiranje vjenčanja zna biti tako iscrpljujuće, a pronalazak lokacija o kojima ste sanjali na datum koji ste odredili muka je za sebe. Želiš nešto lijepo, moderno, ali s pristupačnom cijenom, zar ne? Ili želiš dio proslave održati vani. Želiš da je dobro osvjetljenje i akustika.

Želiš sto stvari, ali ne bi smjela zaboraviti ni na svoje goste.

Ako ste sve ovo isplanirali i zamislili kako to treba da izgleda… to je dovoljno. Sve ostalo prepustite nama i dopustite nam da vaš najsretniji dan učinimo doista nezaboravnim.

Naš prijedlog je restoran koji se nalazi na prvom spratu poslovnog objekta A-3 Promet, pored regionalnog puta Živinice-Kalesija, u mjestu Gornje Vukovije . U svome zatvorenom dijelu restoran raspolaže sa 200 sjedećih mjesta, a u prirodnom ambijentu ljetne terase sa 250 mjesta, sa koje se pruža prelijep pogled na dolinu Sprečkog polja.

Enterijer restorana, brižljivo dizajniran, kao i prirodno okruženje same ljetne bašte, teško da može ikoga ostaviti ravnodušnim, te zasigurno može odgovoriti najizbirljivijim ukusima i željama cijenjenih posjetilaca. Restoran nastoji svojim gostima da pruži izuzetan ugođaj u elegantnom prostoru sa raznovrsnom gastronomskom ponudom po pristupačnim cijenama. Gostima je obezbjeđen parking, kao i bežični pristup internetu.

Opremljena vrhunskom tehnologijom, dvorana ima jedinstven dizajn rasvjete koji vam omogućuje da čitav prostor okupate romantičnom svjetlošću u bojama po vašem izboru, što je samo jedna od hiljadu sitnica koje će učiniti da vaš najposebniji dan bude samo vaš i doista najposebniji. Tome će pridonijeti i naši neodoljivi svadbeni meniji koji će vaše zvanice, dok uživaju u komforu svojih elegantnih i otmjeno uređenih stolova, povesti u gastronomsku avanturu za pamćenje.

Jeste li već uvježbali koreografiju za svoj prvi ples? Prostrani plesni podij dvorane A3 Promet idealna je pozornica na kojoj će vam se rado pridružiti svi koje ste pozvali da s vama podijele dan ljubavi. Izbor glazbe ključan je za planiranje svakog slavlja, a vrhunski bendovi koje vi odaberete po vašem izboru ili ako izrazite želju da vam mi preporučimo. U svakom slučaju jamče uvijek sjajnu i rasplesanu atmosferu.

Sponzorisano