fbpx
Pratite nas

Zdravo, šta tražiš?

Zanimljivosti

POZIV KOJI SE NE ODBIJA: Nenad Osmanović otkrio da ima ponudu za Zoranu Mićanović

Iako ga je dobar glas krasio od malih nogu, prije nego što se prijavio za takmičenje “Zvezde Granda” Nenad Osmanović bavio se fudbalom. Na nagovor oca, koji je imao nepogriješiv osjećaj, počeo je da pjeva, mada nije ni sanjao da će dogurati do spektakularnog finala.

Mada to nije sve što niste znali o ovogodišnjem finalisti, te je otkrio jednu od svojih najvećih tajni.

– Volim da igram, znam da igram razna kola, čoček, tu sam baš dobar, ali ne bih sad demonstrirao – otkrio je takmičar.

Tokom deset mjeseci nevjerovatne borbe Osmanović je vješto krio svoj talenat, ali za to je imao poseban razlog.

– Prosto nije išlo uz moj repertoar. Kako da pjevam dvojku, Šabana ”Princ na konju bijelom”, a da igram čoček, pa ne ide – objasnio je.

Utisci nakon finala ne jenjavaju i dalje, a Nenad priznaje da mu takmičenje već nedostaje te gotovo svakog dana nađe slobodno vrijeme da odgleda po neku emisiju i podsjeti se svojih nastupa. Uprkos nevjerovatnom iskustvu i znanju, Grandova scena i ljudi koje je upoznao na njoj ostavili su na njega najveći utisak.

– Gledam svaki dan ako mi vjerujete. A što se tiče utisaka, ma definitivno najveći na mene su ostavili ljudi! Baš mi je drago i presretan sam što sam imao priliku da upoznam tako divne ljude i da steknem nove prijatelje. Sa pobjednikom Nerminom sam ostao u najboljim odnosima, divan je momak, a i bili smo u istom timu pa sam njega najbolje upoznao. Čujemo se stalno preko ovih aplikacija – otkrio nam je Osmanović.

Pored svog saborca iz tima Nenad ima visoko mišljenje o koleginicama, a priznao je ko je najbolja riba iz ekipe.

– Jao, gdje ste me našli sad?! Glupo mi je da kažem. Mogu samo da kažem ko mi je dobar prijatelj, to je Nikolina Đekanović. Ona je mnogo prijatna i voli da porazgovara lijepo- odlučio je da diplomatski odgovori.
Iako ima simpatije publike i stekao je veliku armiju fanova, na društvenim mrežama nije dobio mnogo pratioca, ali vjeruje da će to doći vremenom.

– Kad ubodem neki hit kao na primjer Zorana Mićanović ”Sikter” možda tad. Zoranu znam iz takmičenja “Neki novi klinci”, dobar sam sa njom, čujemo se ponekad jer ona sada puno radi i nema baš mnogo vremena – rekao je.

(express/grandonline)

Izvor

Možda vam se sviđa

Vijesti

Nedim Sladić, bh. meteorolog, oglasio se na svom Facebook profilu gdje je sa javnošću podijelio informaciju o pljuskovima sa grmljavinom koji se očekuju večeras u...

Vijesti

Nakon što je talentovana Tuzlanka, Belma Huseinefendić svojom pjesmom  „ŠIBAM DALJE“ i cover obradom „Odakle sam ja“ napravila pomamu, odlučila se na objavu novog...

Biznis

Vjeruje se da će niskotarifni prevoznik Wizz Air obustaviti šest ruta iz svoje baze u Sarajevu tokom narednih mjeseci. Kompanija je prije više od...

Vijesti

U Velikoj sali Doma kulture Kakanj održana je jučer Akademija povodom 32. godišnjice osnivanja Općinskog odbora Stranke demokratske akcije Kakanj, a prisutnima se tim...