fbpx
Vijesti

POTPUNA TRANSFORMACIJA: Ovo je novi nos bivše Zvezde Granda od 7.000 eura

Prije samo nekoliko nedjelja nekadašnja učesnica Zvezda Granda Aleksandra Tadić Cipka otputovala je na operaciju nosa u Tursku. Sa osmijehom od uha do uha Aleksandra je priznala da je presretna, ali i što je najvažnije veoma zadovoljna.

-Toliko sam željela da napravim ovu promjenu i eto konačno sam to uradila. Operacija je super prošla, ali oporavak nije baš lagan. Naravno što je najvažnije osim izgleda, sanirana je devijacija. Imala sam otok ali to je sve normalno za ovakvu vrstu operacije, ipak najvažnije je da sam ja prezadovoljna rezultatom – rekla je pjevačica.

FOTO: Z.K.MUNJA

Međutim, čini se da Tadićeva baš i nije poslušala sve savjete ljekara budući da ima mnogo zakazanih nastupa koje nije željela da otkazuje.

S obzirom na to da je Aleksandra jedna od rijetkih koja se ne libi da otvoreno govori o svim estetskim zahvatima kojima se podvrgla tako je bilo i ovoga puta, te je i pred sam odlazak u Tursku otkrila zbog čega ima želju da operiše nos.

-Vidjela sam jedan nedostatak koji je uvijek prisutan, a to je moj nos. Zato sam odlučila da ga sredim, da ga malo ispravim, jer mi stvarno djeluje kao anomalija na licu. Krivi mi i usta i svašta nešto, da ne detaljišem previše – rekla je Aleksandra.

FOTO: Z.K.MUNJA

Pjevačica je za operaciju nosa, hotel i avionsku kartu keširala oko 7.000 eura.

(Express/Grandonline)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima