fbpx
Sport

Posušje raskinulo ugovor sa sportskim direktorom: Ponosan sam na ostvarene uspjehe

HŠK Posušje je nakon niza loših rezultata danas odlučio da smijeni sportskog direktora Slavka Brekala.

Objavljeno je da je sporazumno raskinut ugovor između dvije strane, a Brekalo je pomenutu poziciju obnašao posljednje dvije godine.

Nakon što se oprostio s članovima uprave za službene stranice Brekalo im se zahvalio na povjerenju.

“Zahvaljujem se prvenstveno predsjedniku, generalnom sekretaru i članovima uprave na pruženom povjerenju kroz protekle dvije godine. Posebno hvala djelatnicima kluba, igračima i svim trenerima. Ponosan sam na sve uspjehe koje smo skupa ostvarili: najbolji plasman u PL BiH (8. mjesto), sedmo mjesto u tekućoj sezoni i historijski transfer koji smo odradili početkom godine”, rekao je Brekalo, misleći na transfer Marka Hanuljka u Lokomotivu, koja je Posušju platila 150.000 eura obeštećenja (nezvanično).

“Organizacijski smo podigli sportski segment klub na zavidnu razinu kroz seniorsku momčad i omladinski pogon. Veliko hvala istinskim navijačima i prijateljima kluba koji su cijenili moj doprinos za ovaj klub. Uvjeren sam da će klub nastaviti rasti i razvijati se, te da će ispuniti sve ciljeve do kraja sezone”, dodao je Brekalo.

The post Posušje raskinulo ugovor sa sportskim direktorom: Ponosan sam na ostvarene uspjehe appeared first on SPORT CENTAR.

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima