fbpx
Vijesti

Pokidao na sceni, pa okrivio Đorđa Davida: „Meni će brak da pukne, ne gledam porodicu“

Semir Džanković i Milan Bukilić otvorili su večerašnju emisiju Zvezda Granda i na samom početku pokazali da su zasluženo stigli u ovu faznu takmičenja.

Cecin kandidat Semir, predstavio se numerema „Ne pitaj“ i „Sve je na prodaju“, dok je Milan iz tima Đorđa Davida pjevao „Cveta trešnja“ i „Kome se raduješ“, a žiri je presudio da su bili podjenako dobri i nagradio ih sa maksimalnim brojem glasova.

Saša Popović zatražio je da se uključi Voja iz bekstejdža, a zatim im saopštio lijepe vijesti.

– Ja im kažem da Semir i Milan direktno idu u četvrt finale– rekao je Popović što je ispraćeno gromoglasnim apalauzom, a zatim je dao riječ Mariji.

– Dobri kandidati, dobro pojavljivanje, potvrdili su sve što su radili do sada. Dala bih prednost prvom, bio si bolji nego u prethodnom krugu– kratka i jasna je bila Šerifovićeva, dok je za razliku od nje Ana Bekuta smatrala da je Davidov kandidat bio bolji.

Bosancu su oni bili podjednaki i nije želio da daje prednost. Na kraju su se oglasili mentori.

– Ja sam želio da se sjetimo Zorana Simjanovića koji je napravio muziku za film „Sabirni centar“, i Anice Dobre koja je to otpjevala i mislim da smo uspjeli da malo promijenimo priču – kazao je Đorđe, kada je njegov pulen zatražio riječ.

– Meni će brak da pukne zbog ovog čovjeka, mi svakog dana imamo probe sa njim po 7,8 sati. Ja porodicu ne gledam, toliko nas je sve podigao na viši nivo – iskren je bio Milan.

Izvor

Oznake: Showbiz

Možda vas zanima