fbpx
Magazin

Pojavio se snimak iz aviona: Putnik nije uspio stići do WC-a, uneredio sve oko sebe

Putnici na letu iz Atlante za Barcelonu proživjeli su iskustvo kao iz horora nakon što je jedan od putnika dobio proljev, zbog čega se avion morao vratiti natrag kako bi ga očistili.

Jedan od putnika imao je probavne tegobe i pokušao je doći do toaleta, ali je nažalost zakasnio. Smrad je počeo ispunjavati avion, a neugodan miris putnicima je bio najmanja briga nakon što su uočili izmet kako curi niz prolaz.

Sada se pojavio snimak iz unutrašnjosti aviona koja prikazuje operaciju čišćenja. U kratkom videu može se vidjeti kako je prolaz na nekim mjestima prekriven ubrusima, na kojima se nazire smeđi talog.

“Ovo je biološka opasnost”

LiveATC.com uspio je snimiti pilota kako kontroli leta prenosi poruku, objašnjavajući u kakvoj su se situaciji našli. – Ovo je biološka opasnost. Imali smo putnika koji je imao proljev cijelim putem pa žele da se vratimo u Atlantu, rekao je pilot.

Sprdnja na X-u

Cijela je priča postala viralna, a u komentarima ispod snimke javio se brat jednog od putnika koji je rekao da mu je cijela stvar bila smiješna.

– Nasmijao sam se do suza nakon njegovog telefonskog poziva kad mi je u ponoć objasnio zašto je još u Americi. Rekao je da je to nešto najsmješnije što je ikada doživio”, napisao je, a ljudi su se počeli sprdati u komentarima. “Zamislite taj smrad”, “Smeđi papirnati ručnici, kvragu, ne” i “Ovo je preludo”, samo su neki od komentara. Međutim ne može reći da je cijela stvar bila smiješna onima koji su to stvarno proživjeli. “Iščupali su tepih i stavili novi”

– Moj partner je bio na tom letu! Bilo je prilično loše. Kapalo je niz prolaz, užasno je smrdjelo, jedan je od komentara. Jedan od putnika rekao je za Daily Mail: “I moja žena i ja smo bili na letu. Bio je nered. Piloti su donijeli pravu odluku da se okrenu. Nakon što je avion sletio, temeljito je očišćen. Nisu otišli do oko 2:30 ujutro. Iščupali su tepih i stavili novi.”

Izvor

Možda vas zanima