fbpx
Zanimljivosti

POGLEDAJTE EMOTIVAN SUSRET VATRENOG FANA SA JAŠAROM AHMEDOVSKIM: Sad mogu i da umrem!

U njemačkom gradu Hanau, Jašar Ahmedovski za sve ljubitelhe njegove pjesme priredio je muzički ugođaj, koji će mnogi još dugo da pamte. Bilo je tu večer posjetilaca kako iz Hanaua isto tako i iz Frankfurta, Offenbacha, Wiesbadena, Mainza, Darmstadta, a svi oni su došli samo sa jednom željom da uživaju u Jašarovim pjesmama.

Sa svojim Makedoncima

Ono što je mnoge ili baš sve posjetioce iznenadilo je da ni godine, ni dugogodišnji estradni staž nisu mogli ništa Jašarovom glasu.

Almira i Selma s Jašarom

Pjevao je kao u najboljim godinama i, možda je to jedan od rijetkih pjevača koji ne koristi jednim dijelom plejbek na svojim nastupima. Jašar pusti glas, poteče pjesma, a publika bude u transu.

Bilo je tu večer i dosta njegovih zemljaka iz Makedonije koji žive u Njemačkoj i kojima se baš često ne pruža prilika da Ahmedovskog slušaju uživo.

S Alenom, Milošem i obezbjeđenjem

Među posjetitiocima je bila i poznata frankfurtska doktorica, a nema Balkanca koji nije barem jednom bio u njenoj ordinaciji, a to je Jasna Scheuer. I ljepotica Almira Brkić došla je iz Mannheima, pa mađioničar Steffano i mnogi drugi.

Doktorica Jasna s prijateljicom

A, posebno je bio zanimljivv susret Nenada Krčića iz Negotina kojemu je životna želja bila da se lično upozna sa Jašarom.

Osmanović s Jašarom

-Ja sam sada sve svoje životne želje ostvario. Sanjao sama o ovom momentu i želja mi se ostvarila. Sada mogu da umrem – rekao nam je Nenad nakon susreta sa Jašarom.

A, kako je bio pogledajte u videu ispod teksta.

I mladi muzičar Alem Osmanović bio je na koncertu sa mamom Alminom i bratom Medinom također vrsnim muzičarem.
Organizattori ove fenomenalne večeri Alen i Miloš najavila su još muzičkih druženja i dešavanja, ali o svemu tome uskore će da informišu javnost.

Bato Šišić

A Jašar je poslao i specijalne pozdrave za “Express”…

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima