fbpx
Sport

Plavci nisu završili sa pojačanjima: Chelsea želi dovesti jednog od najboljih igrača najugodnijeg iznenađenja Premiershipa

Nakon što je Chelsea dogovorio transfer Mykhayla Mudryka za 100 miliona eura, Plavci nisu završili zimski prelazni rok i sada su zainteresovani za jednog od najboljih igrača najugodnijeg iznenađenja Premiershipa.

Prema pisanju novinara Bena Jacobsa, koji radi za CBS, Plavci žele dovesti Brightonovog veznjaka, Moisesa Caiceda, koji ove sezone pruža sjajne partije za svoj klub u Premiershipu.

Londonski sastav ozbiljno prati Caiceda, a za kojeg interes postoji još od decembra i Brighton bi ga prodao za 80 miliona eura, tako bi on mogao postati novo pojačanje ekipe sa Stamford Bridgea

Brighton ga želi prodati, ali odmah, i to za 80 miliona eura. Chelsea nije završio prelazni rok, očekuju se dolazak barem još dva igrača, poručio je, između ostalog, Jacobs. 

Podsjetimo, Chelsea je ove zime dosta aktivan, a nedavno su Plavci za 11 miliona eura na posudbu do kraja sezone doveli Joao Felixa i to bez opcije otkupa njegovog ugovora. 

Izvor

Oznake: Sport

Vezani članci