fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Zanimljivosti

Plašimo se njenog naglog skoka i popularnosti

Ekipa Granda posjetila je Gornji Kamengrad u kom se nalazi rodna kuća Šejle Zonić, pobjednice „Zvezda Granda“.

Tom prilikom razgovarali smo sa Šejlinim roditeljima koji su se prisjetili njenog djetinjstva i detalja koji su ih slomili pred kamerama.

Šejlini mama i tata ne kriju da su ponosni na kćerkin uspijeh, a za Grand su otkrili da je mnogo odricanja i žrtve bilo potrebno da bi uspjela.

Najponosniji su bili u finalu popularnog takmičenja kada je proglašena pobjednicom i kada ni Šejla nije mogla da sakrije suze zbog oca koji je od sreće uletio na scenu kako bi joj čestitao.

Pobjedničku numeru u završnici takmičenja nije mogla da otpjeva do kraja jer su je savladale očeve suze.

-To je nešto što se tad desilo i mislim da se više nikada neće ponoviti. Ja svoje roditelje, pogotovo oca, nikada nisam vidjela da plače, ni kad je velika tuga, ni radost, ali tad kad sam ga ugledala ostala sam bez teksta i emocije su nas nadvladale- rekla je Šejla za Grand.

Roditelji Šejle Zonić: „Plašimo se njenog naglog skoka i popularnosti“

Ni njen otac još uvijek nije svjestan šta je njegova kćerka postigla, a za Grand objašnjava kako doživljava njenu pobjedu i zbog čega su se svi u porodici rasplakali.

-Još sam van sebe. S jedne strane njena pobjeda mi nije bila iznenađenja, a s druge i jeste jer je bilo mnogo dobrih kandidata. Taj trenutak kada su je proglasili pobjednicom bio mi je poseban. Čovjek bez emocija, šta on ima tražiti… Emocije su mi proradile tada– rekao je Šejlin tata i sa knedlom u grlu priznao:

-Plašim se njenog napretka, naglog skoka i popularnosti, iako mi je drago što je u vrhu.

Ipak, Šejla tvrdi da iza svega stoji veliki trud.

-Nije to ništa naglo, svaki uspijeh poslije deset godina rada „dođe preko noći“, tako je i kod mene bilo (smijeh)– dodala je pobjednica.

Kako su Šejlini roditelji rekli, osim na uspijeh, ponosni su na i njenu skromnost koju je zadržala.

-Uvijek sam svoju djecu učila da budu dobre, pametne, da vrijedno rade, da sve znaju– rekla je Šejlina majka, dok je Šejla tvrdila da njeni snovi nisu ni malo skromni.

-Možda ja jesam takva, ali moji snovi i ambicije nisu. Imam velike snove i ciljeve i evo, hvala Bogu sve to ostvarujem, ali svakako vrijednosti koje su mi ukorijenjene od djetinjstva poštujem, ‘vrijedno radi za ono što želiš’- otkrila je za Grand.

Put do Šejlinog uspijeha nije bio lak kako za nju, tako ni za njene roditelje. Rodni grad je napustila zbog školovanja i to nakon završenog osmog razreda.

Vaspitanje tri kćerke bio je težak zadatak za pjevačicine roditelje, ali danas sa ponosom i uzdignute glave mogu da kažu da su ih izveli na pravi put.

-Stvarno smo ponosni na svoje kćerke, preponosni- rekla je Šejlina majka, nakon čega se rasplakala.

Šejlina mama nije mogla da sakrije suze radosnice zbog svega što je njena kćerka postigla, ali nije mogla da govori, te je pjevačicin tata nastavio razgovor.

-Normalno je da smo preponosni na sve tri podjednako, svakom roditelju bih poželio da ima djecu kao mi- rekao je Šejlin tata.

(Express / Grand.nova)

Izvor

Izdvojeno

Magazin

Dvije mlade zvijezde Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica i Zorana Mićanović svojim glasovnim sposobnostima nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a sada su spremile iznenađenje za...

Biznis

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Nezir Pivić i ministar za privredu Samir Šibonjić razgovarali su s menadžmentom Zeničkog privrednog sajma ZEPS, koji će se, nakon pet...

Zanimljivosti

Nakon petogodišnje stanke Plavi Orkestar je prošlog vikenda oduševio publiku u Slavonskom Brodu, a koncert je bio tek početak njihove ljetne turneje koja uključuje...

Magazin

Ivana Šašić razvela se od supruga jer ga je uhvatila u prevari, a sada je iznijela svoje mišljenje o ženama koje, iako znaju da...