fbpx
Vijesti

Pjevačica napadnuta u Beogradu naočigled svih: Ugrožena mi je bezbjednost!

Mlada i popularna pjevačica Marina Cvetković, poznatija kao Mahrina, objavila je na svom Instagram profilu da je napadnuta u jednom tržnom centru u Beogradu.

Kako je navela njoj i njenom drugu je grupa mladića prijetila, ali ih i vrijeđala, nakon čega ih je pjevačica snimila, te video podijelila na Instagramu, zajedno sa porukom u kojoj je objasnila čitavu situaciju.

-Moram nešto jako važno da kažem jer je ugrožena moja bezbjednost. Večeras sam osjetila i strah i tugu u isto vrijeme… – napisala je pjevačica, pa dodala:

-U jednom tržnom centru u kojem sam šetala sa drugom 7,8 klinaca je iskoristilo trenutak da napadnu i njega i mene. Krenuli su sa prozivkama jer su me prepoznali dok sam prolazila pored njih i pošto nisam htjela da šutim na to, krenula sam da ih snimam, a na narednom storiju ćete vidjeti mamine i tatine sinove koji nakon prozivki i strašnih uvreda pokazuju biceps i kažu da ih tagujem, a poslije toga mi kažu “ajde napolje čekamo vas, pa da riješimo stvari”. Da riješimo stvari? Ja sam šokirana i uplašena maksimalno… A još žalosnije je što će među ovima koji ovo vide biti i onih koji ih veličaju jer su pokazali biceps. Užasno ljudi moji, čuvajte se – završila je Mahrina na Instagramu, nakon čega je objavila snimak navodnih nasilnika.

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima