fbpx
Zanimljivosti

PJEVAČ SAZNAO DA GA DJEVOJKA VARA, PA JOJ UNIŠTIO ŽIVOT: Na vjenčanju rekao ‘NE’, pobjegao i objavio snimak

Dijamanti bend, koji je trenutno jedan od najpopularnijih bendova na našim prostorima, kako po svirkama, tako i po projektima koje često objavljuju, su spremili novi hit.

Naime, oni su objavili pjesmu “Strano telo” koja je ugledala svjetlost dana i već raspametila sve slušaoce kvalitetne i dobre muzike.

Sadržaj pjesme kao i spot su zaista na visokom nivou, a ono što je svima zapalo za oko jeste ljubavna priča koja prati cijelu radnju.

Kompozitor Bane Opačić je prije izvjesnog vremena na svom Instagram profilu objavio dio pjesme “Strano telo “, koji sprema sa ovim bendom. Banetov snimak pjesme, gdje on prati člana Dijamanti benda na klaviru za kratko vrijeme je postao viralan.

Na pitanje kako sve postižu u tako kratkom vremenu, s obzirom da tek što su izbacili pjesmu “Na prvu”, šef benda i klavijaturista Dejan Jalić rekao je:

-Volimo da ulažemo u prave stvari, a kada su saradnici u pitanju ne pitamo koliko košta. Neko kao što su Bane Opačić, Dragan Brajović, Saša Nikolić, Dejan Kostić, Milan Miletić, Damir Handanović i drugi, bude čast sarađivati sa njima i tako će uvijek biti s naše strane. Nismo usmjereni samo na jednog saradnika, volimo da mijenjamo i vrtimo u krug.

(Express/Espreso)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima