fbpx
Pratite nas

Zdravo, šta tražiš?

Zanimljivosti

PIJEM MUŽU KRV NA SLAMKU: Nives Ivanišević o mladolikom izgledu

Nives Ivanišević objavila je nekoliko zajedničkih fotografija sa suprugom Goranom Ivaniševićem i sinom Oliverom pa pokazala kako se provode u Italiji. Slobodno vrijeme iskoristila je za odgovaranje na pitanja pratitelja.

Među pitanjima je bilo i pitanje o kilaži, a Nives se pohvalila da je tokom boravka u Italiji ipak dobila koji kilogram.

– Inače, imam 53, 54 kilograma i stvarno mi nije lako udebljati se. Moji bliski svi znaju kako to kod mene ide, ali sad sam u Italiji i imam 55 – otkrila je.

Neke je zanimalo koja imena su imali u planu za sinčića Olivera na što se Nives našalila odgovorom.

 -Olivia. Da nije Oliver, bio bi curica. Bio je Oliver odmah – rekla je Nives, a zatim je odgovorila na pitanje kako održava kožu blistavom.

– Evo iskreno, pijem tu i tamo mužu krv na slamku. Uz to pijem dosta tekućine i trudim se jesti zdravo – objasnila je kroz šalu.

Izvor

Možda vam se sviđa

BiH

U posljednjih nekoliko mjeseci cijene osnovnih životnih namirnica u BiH “divljaju”. Brojni ekonomski analitičari to usko vežu uz rat koji bjesni u Ukrajini, odnosno agresiju...

BiH

BH. heroina nana Fata Orlović ovih dana se priprema da obavi petu islamsku dužnost – hadž, a sa njom bi trebala ići kćerka Zlatka...

Zanimljivosti

Pevačica Marija Šerifović ne govori u javnosti o svom privatnom životu kao nekada, pa nikad tačno ne možemo znali da li je u ljubavi...

Zanimljivosti

Saša Vidić je čovek bez dlake na jeziku. On uvijek kaže šta misli, a kad mu se neko ne sviđa, ne bira riječi. Modni...