Sport

PEPE REINA SAM SEBI DIJAGNOSTIKOVAO KORONU I IZLEČIO SE: U Engleskoj te testiraju samo ako si za bolnicu!

Podijelite:

Španski čuvar mreže ističe da je imao sve simptome i da se osjećao kao da ga je udario kamion

Čuveni španski golman Pepe Reina uspješno se oporavio od koronavirusa.

Legendarni Španac koji trenutno brani za Aston Vilu bio je zaražen koronavirusom u Engleskoj, tako bar on misli, pošto prema njegovim riječima nije testira n, ali je osjećao sve simptome.

– Prošle nedelje je izgleda bio moj red da ga zakačim. Imao sam sve simptome virusa. Suv kašalj, temperatura, problemi sa disanjem… Pričao sam sa doktorima, rekao im simptome, sve je ukazivalo da imam koronu, ali nisam dobio njihovu potvrdu. Ovde se testovi ne rade osim ako ti nije baš loše i ako nisi za bolnicu. Osejćao sam se kao da me je kamion udario – ispričao je Reina.

Pepe Reina kaže da je imao sve simptome koronavirusa

Ipak, on kaže da se oporavio za nedelju dana i da je u tom periodu vodio računa da bude u kontaktu sa što manje ljudi kako ih ne bi zarazio.

– Bilo je to čudnih nedelju dana jer sam iz mera predostrožnosti morao da se distanciram od porodice da ih ne bi zarazio. Imamo veliko dvorište i kuću pa je mnogo lakše podneti. Živimo u zatvorenoj ulici sa samo nekoliko komšija i možemo da se pomalo krećemo. Možemo da se bavimo i fizičkom aktivnošću bez problema. Mi smo privilegovani ljudi. Imamo velike kuće, dvorišta… Razmišljao sam o ljudima koji žive u 70 kvadrata sa troje djece i imaju finansijske probleme. To su pravi heroji.

Ovdje pročitajte izvorni tekst:

ESPRESO

Podijelite:

NAKON KORONE, PRIJETI LI NAM NOVA KATASTROFA! Od ove nećemo moći da se zaštitimo IZOLACIJOM!
Ako vam je problem da sjedite kući i spavate, pogledajte ovu sliku: Naklon do poda (FOTO)

Zadnje vijesti

Možda vam se svidi

Meni