fbpx

Pavlović: Bojim se da moramo priznati da je Luksemburg bio bolji rival

od Urednik

Ženska košarkaška reprezentacija Bosne i Hercegovine poražena je sinoć u Luksemburgu od domaće selekcije u susretu drugog kola kvalifikacija za Eurobasket 2025.

Luksemburg je slavio rezultatom 77:64.

Miloš Pavlović, selektor Zmajica, poručio je kako se priprema ovog susreta svela da se zaustave skokovi u napadu, prenosi Faktor.

“Ako se sjećate, i protiv Crne Gore smo apostrofirali zagrađivanje i izgubljene lopte, kao fundamentalne stvari u košarci. Priprema ove utakmice se svela da se zaustave skokovi u napadu. Oni su u serijama imali po četiri ili pet skova u napadu i problem sa izgubljenim loptama”, kazao je Pavlović, pa nastavio:

“Bojim se da moramo priznati da je Luksemburg bio bolji rival, nadskakali su nas, energetski su bili bolji, više su htjeli i to reprezentacija BiH ne bi smjela to sebi da dozvoli. Nažalost, došli smo u poziciju da izgubimo utakmicu, praktično u nekim momentima smo se osjećali nemoćno. U naletima smo pokazivali određene stvari, ali mislim da je stvarno ovo pokazalo gdje smo i šta smo”, dodao je Pavlović.

The post Pavlović: Bojim se da moramo priznati da je Luksemburg bio bolji rival appeared first on SPORT CENTAR.

Izvor

Možda vam se sviđa

O nama

cropped-LogoBH.png

Bosanskohercegovački internet portal!

@2023 BH Portal – Sva prava zadržana. Designed and Developed by RBI.