fbpx
Magazin

PAMTIMO JE KAO LJUBOMORNU AJNU: Nives Ivanković otkrila zbog čega je nema na malim ekranima


Glumila je i Seke Odak u hrvatskoj seriji ‘Ruža vjetrova’

Hrvatsku glumicu Nives Ivanković domaća publika pamti po ulozi Ajne u seriji ‘Lud, zbunjen, normalan’. Ljubomorne scene koje je pravila Faruku (Senad Bašić) nasmijavale su široki auditorijum.

U dugogodišnjoj karijeri može se pohvaliti i brojnim uspješnim angažmanima. Pamti se i njena uloga legendarne Seke Odak koju je utjelovila u hrvatskoj seriji ‘Ruža vjetrova’.

Slobodna Dalmacija - 'Ima se - meže se!' Sjećate li se Seke Odak?  Nezaboravni lik kojeg je utjelovila Nives Ivanković od ponedjeljka ćemo  opet gledati na malim ekranima

– Feđa Isović me slučajno sreo na SFF-u, nešto mu je kliknulo i napisao je Ajnu, bivšu misicu. Imala sam ogromnu tremu kada sam trebala doći među glumačku ekipu, a onda mi je Senad Bašić rekao: „Šta ti je, bona, svima nam je tako bilo prvi put. Opusti se“ – govorila je svojevremeno o angažmanu u seriji za bh. medije.

https://www.vecernji.hr/media/img/be/64/cf9cf3ad9e31eba02882.jpeg

Iako je u posljednje vrijeme nema često na malim ekranima, glumca i dalje radi punom parom.

U razgovoru za Story.hr otkrila je čime se trenutno bavi.

– Radila sam s uspješnim ljudima, igrala sam odlične uloge. Ako me nema na malim ekranima, ne znači da nisam živa i da ne radim – rekla je Ivanković.


Izvor

Možda vas zanima