fbpx
Magazin

Pamela Anderson kaže da joj je Tim Alen pokazao polni organ na setu serije

Krajem januara, Pamela Anderson će objaviti ne samo dokumentarni film pod nazivom „Pamela, A Love Story“ nego i memoare pod nazivom „Love, Pamela“, a sada je otkrila da u njima priča i tome kako joj je Tim Alen pokazao polni organ na snimanju serije.

U memoaru koji izlazi 31. januara, Anderson navodi da joj je Tim Alen 1991. godine, kada je ona imala 23 godine, na setu serije „Home Improvement“ pokazao polni organ tokom njenog prvog dana.

„Prvog dana snimanja, izašla sam iz garderobe, a Tim je bio u hodniku u ogrtaču. Brzo ga je raskopčao i pokazao mi da je skroz go ispod toga. Rekao je da je to pošteno, jer je on mene video nagu. ‘Sad smo kvit’, rekao je, a ja sam se samo neprijatno nasmejala.“

Alen je izgleda mislio na to što se Pamela slikala gola za „Playboy“ pre glume u ovoj seriji, ali je on ove navode negirao: „Ne, to se nije desilo. Nikad ne bih uradio tako nešto“.

Pamela je reagovala i na to njegovo negiranje ovog događaja: „Nema zle krvi prema Timu, ali kao i sve ostalo, ni to nije trebalo da se desi“. Objasnila je da je to samo jedan u nizu bizarnih susreta u kojima su se ljudi ponašali loše prema njoj.

I knjiga „Love, Pamela“ i dokumentarac „Pamela, A Love Story“ izlaze 31. januara, tako da očekujemo da će tada isplivati još mnogo priča koje su oblikovale život i karijeru Pamele Anderson.

Izvor: Indie Wire

Izvor

Oznake: Magazin

Vezani članci