fbpx
Magazin

Ovu pjesmu je Goca poklonila Sarajlijama, evo zašto je još nije pustila u Srbiji

Ususret svom sarajevskom koncertu u Domu mladih 17. juna, Goca Tržan svojim fanovima u Bosni i Hercegovini poklanja novi singl „Repeat“! Pjesma je upravo puštena u program radio stanica širom Bosne i Hercegovine i to premijerno.

-Odlučila sam ovaj novi singl od srca pokloniti svojoj publici u Sarajevu i širom Bosne i Hercegovine tako da je ovo stvarno premijera, ne samo za teritorij Bosne i Hercegovine, nego uopće – naglasila je Goca i pojasnila da pjesmu još nije predstavila u Srbiji, pa tako ni u susjednim zemljama. Otkriva i da će ovih dana snimiti popratni video spot, a za pjesmu kaže da pršti dobrom, plesnom energijom!

Pjesma je zapravo jedna čista disco stvar! Nastala je još u toku pandemije, dok smo često s prijateljima sjedili u našem kućnom ateljeu, družili se, radili na novim pjesmama. I naš prijatelj Aleksandar Mitrović nam je jedne večeri donio melodiju za ‘Repeat’, Dušan Bačić je napisao tekst, a moj suprug je napravio aranžman. Oduševljena sam da novi album najavljujem jednom pozitivnom, zavodljivom i brzom pjesmom! Pjesma također ima jedan flert momenat, za koji mislim da je važan za žene u mojim godinama. Da ih podsjetim da je skroz u redu flertovati u našim godinama, a i sebe da podsjetim – naglašava kroz smijeh Goca i zaključuje da pjesma zapravo nosi važnu poruku: „Treba se radovati životu, mijenjati sebe, a ponekad i pogaziti riječ ako je u pitanju zadovoljstvo!“

express/press

Izvor

Možda vas zanima