fbpx
Magazin

Ovo sigurno niste znali: Džejla Ramović snimila spot na setu najpoznatije serije na svijetu

Džejla Ramović nedavno je obradovala publiku pjesmom „Kazamat“ koja je oduševila sve već na prvo slušanje. Osim kvalitetnog zvuka i emotivnog teksta, mnogima je za oko zapao i set gdje su snimani kadrovi za novi spot.

Kako već nekoliko godina živi u Španiji, odlučila je da baš tu snimi kadrove, ali malo ko zna da je na istom setu snimana i jedna od najpoznatijih serija na svijetu „Squid Game“.

Kalpe je mjesto u Španiji gdje se nalazi stambeni kompleks koji se sastoji od pedeset stanova, a svaki zid zgrade obojen je neobičnim bojama koje privlače veliku pažnju.

Do svakog stana se dolazi posebnim stepenicama, a sve izgleda kao mali labirint. Stanovnici ovog kompleksa u krugu imaju sve, od saune i restorana do posebnih pogodnosti.

Džejla je sa ekipom u ovom mjestu provela tri dana dok su snimali spot, a i sama je priznala da je oduševljena kako je video na kraju izgledao.

Podsjetimo, Džejla je nedavno javno pohvalila kolegicu Aleksandru Prijović za koje je imala lijepe riječi.

– Mom srcu je najdraže to što radi Aleksandra. Ona samo ima toliko pjesama, koje su stvarno sve hitovi i ima stvarno jaku ekipu. Kapa do poda, ja nju stvarno volim i privatno i ona to zna, a novi album je fantazija – rekla je ona.

Izvor

Možda vas zanima