fbpx
Magazin

“Ovo je veći blam od njegove političke karijere”: Laza Ristovski okačio fotku na instagram i zabavio ceo internet

Voleli ga ili ne, sa Lazom Ristovskim izgleda da nikad nije dosadno. Poznati i veliki glumac često ume da zaprlja svoje ime raznim političkim istupima, ali je sad postao i hit na društvenim mrežama.

Pored njegovo skorašnjeg razvoda braka, u medijima mahom nismo pratili ništa vezano za privatni život slavnog glumca, osim uloga i podrške strankama koje su na vlasti zadnjih dvadesetak godina. Nismo ni znali da ima društvene mreže.

Onda se desio ovaj, pa nazovim incident, kad je na svoj instagram okačio fotku, sa interesantnim natpisom.

Na slici je poznati glumac go do pojasa, u reći ćemo, specifičnoj pozi, i sa natpisom priznajem malo sam se napeo. Skrinšot sa njegovog instagrama se brzo proširio šiorm interenta, i postao neočekivana zabava.

Možda ipak imamo veći blam od skupštine“; „Odlična Reklama za Prolom vodu“; „Šako Polumento, zaklinjem te imenom Gospoda Isusa Hrista, izadji i napusti telo Lazara Ristovskog“; „Pročitah: „Priznajem, malo sam se napio; samo su neki od komentara na ovu sliku po društvenim mrežama, uz dodatke da su svi mislili kako ne može veće blamiranje od članstva u SNS-u i njegove političke karijere.

Ipak možda je jedan komentar najviše pobedio i objasnio situaciju – „I Laza je samo jedan od stričeva od 60+ godina koji se blamira po mrežama.“ Očigledno da svi imamo ovakvog člana porodice, sad, nijanse su da li komentariše na slike sa „jutrić kafica“, ili piše amin, ili kači svoje neprimerene fotografije.

Izvor

Oznake: Magazin

Vezani članci