fbpx
Zanimljivosti

OVAKO IZGLEDA KAD IMATE DIVNE KANDIDATE: Viki Miljković pokazala nesvakidašnji poklon od članova svog tima

Viki Miljković važi za omiljenu članicu žirija muzičkog takmičenja „Zvezde Granda“. Koliko je posvećena svojim kandidatima govori činjenica koliko vježba i radi sa njima, a mnogi tvrde da se prema pjevačima odnosi kao pravi roditelj.

Prošle sezone je ostvarila veliki uspjeh kada je odnijela pobjedu sa Nerminim Handžićem, a to je najbolji pokazatelj koliko je posvećena mladim pjevačima koji je biraju za mentora.

Uveliko smo u drugom krugu nove sezone, a pjevačica sa suprugom Draganom Taškovićem Tašketom marljivo radi sa svojim kandidatima. Iako se sprema za nastavak američke turneje na koju putuje za nekoliko dana, Viki svaki trenutak koristi kako bi takmičare što bolje pripremila za naredni krug.

Pjevačica se na svom Instagram nalogu pohvalila i jednim nesvakidašnjim poklonom koji je dobila na probi od ovogodišnje takmičarke Branke Sokolovske koja se potrudila da mentorki ulepša dan.

Ovako je to kada imate tako divne kandidate koji su zaista umjetnici u svakom smislu te riječi. Ovo je lično radila i crtala Branka Sokolovska. Evo jedan pozdrav od Branke, Ene i Nedima, mi smo već krenuli da radimo, ali je poklon nešto fanstastično – rekla je ponosna mentorica koja nije krila sreću.

(Express/ Grand)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima