fbpx
Vijesti

Ovaj dokaz možda riješi slučaj: Policiji se javio komšija porodice Walshe čija kamera je snimila šta se dešavalo tokom kobne noći

Komšija Ane Walshe (39), Beograđanke za kojom se u Massachusettsu traga od 1. januara, pozvao je policiju 8. januara i saopštio da na njegovoj kući postoje kamere za video nadzor koje su možda snimile događanja ispred kuće Walsheovih u Cohassetu.

Kako se navodi u policijskom izveštaju u koji smo imali uvid, a objavljen je na sajtu policije Cohasseta, komšija porodice Walshe obratio se policiji 8. dana januara, odnosno četiri dana nakon što su kolege Ane Walshe prijavile njen nestanak, prenosi Nova.rs

“Pozivalac je tražio da razgovara sa policijskim službenikom o slučaju Walshe. On ima kameru na njegovoj kući čiji bi snimci mogli pokazati detalje vezane za Walshe. Nedavno je došao sa odmora i može policiji predati sve snimke”, navedeno je u policijskom izveštaju.

Istog dana kada je komšija kontaktirao sa policijom Cohasseta, lisice na ruke stavljene su Brianu Walsheu, Aninom suprugu koji je osumnjičen da je ometao istragu nestanka njegove supruge.

Policija je utvrdila niz kontradiktornosti u njegovim izjavama koje se tiču Brianovog kretanja u danima nakon nestanka. Između ostalog, otkriveno je i da je u vrijeme kada je rekao da je bio kod majke, na drugom kraju grada kupovao sredstva za čišćenje u vrijednosti od 450 dolara.

Više o slučaju nestanka Ane Walshe na OVOM linku.

Izvor

Oznake: Vijesti

Vezani članci