fbpx
Vijesti

Ova pjevačica je jedva preživjela da bi bila lijepa: Život mi je visio o koncu

Pjevačica Indi Aradinović javno je pričala o operaciji želuca koju je imala prije tri godine. Ona sada sa ove distance smatra da dobro izgleda, ali da ju je sve to umalo koštalo zdravlja.

– Recept je moje dobre linije je da sam se operisala prije tri godine, jedva preživjela zarad ljepote i dobrog izgleda, ali i zdravlja. Plaćam ceh, ima tu dosta stvari. Volim zdravo da se hranim kada imam priliku, a kada nemam, odem na brzu hranu i žderem – poručuje Indi, koja je svaki put na događajima sve mršavija i mršavija.

Na pitanje da li bi poput sestre za potrebe snimanje nekog spota ili projekta, ošišala kosu, Indi poručuje:

– Zašto da ne? Treba se igrati, sve je to dio šoubiza. Ja sam jedna od onih koja se prva poigrala I otišla u vatreno crveno pa sad u crnu – smatra pjevačica i usput se nadovezuje na sukob koji je imala sa sestrom Editom.

-U odličnim smo odnosima – kratko i jasno poručuje Aradinovićeva i otkriva da li ima momka.

– Sretno slobodna. Uvijek sam zaljubljena, ali u sebe. Nekada budem i nesretno zaljubljena u sebe pa kažem: “Digni se, šta ti je”. Nisam idealna, nisam savršena, ali da volim sebe, volim, jer ko ne voli sebe ne može da voli ni druge. Poslije svega što sam prošla u životu, ne znam ko može da me fascinira – kaže Indi.

Izvor

Oznake: Showbiz

Možda vas zanima