fbpx
Vijesti

OTVORENO GOVORILA O TOME: Danijela Martinović dočekala ono čega se najviše plaši svaka žena

Bol Danijele Martinović zbog raskida sa Petrom Grašom već dvije godine tema je svih medija

Kada se doznalo da je Petar Grašo oženio Hanu Huljić prvo što su se mnogi zapitali je kolika je trenutna bol Danijele Martinović, pjevačeve bivše. Pop zvijezda i vlasnica brojnih hitova se u početku nije mnogo oglašavala, u medijima su se pojavljivale njene stare izjave, najprije, po pitanju majčinstva, a to da li je i u kojoj mjeri ona zapravo tužna zbog bivšeg i njegove nove izabranice saznavalo se na osnovu njenog ponašanja u javnosti.

Sve to mogao je i najvjerovatnije je bio samo privid sreće i zadovoljstva, jer bol Danijele Martinović nije mogao biti mali, ali ga je očigledno bilo potrebno skriti.

Saznanje da vam se bivša ljubav, kraj koje ste proveli dvije i po decenije, vjenčava drugom, pritom porodičnom prijateljicom, mnogo mlađom, te da čekaju dijete mora da je bilo devastirajuće za pop zvijezdu koja tokom života i karijere nije imala mnogo ovakvih lomova, te nije znala kako sa tim da se nosi.

Jedan od prelomnih trenutaka za nju dogodio se kada je napuštala grupu Magazin. Ljudi su je obožavali u sklopu benda zbog čega se rodila sumnja hoće li je voljeti i kao solo izvođačicu.

Bespotrebno je u sebe sumnjala Danijela koja tada nije pristala na predlog prijatelja, bivšeg saradnika, da se nadalje predstavlja kao Danijela – Ex Magazin. Svojim imenom i prezimenom stala je iza reklama o nastupima i gotovo svakog vikenda punila hale.

O tom prelomnom, pomalo stresnom periodu ali kasnije svakako lijepom i polodonosnom Danijela se prisjetila tokom jednog intervjua:

-Bio je jedan disco klub u blizini čini mi se Siska, gdje sam imala apsolutno rekordnih nula prodatih karata, hahahaha… Nikad to ne bih promijenila, jer je to sve taj put, koliko je to sve zapravo čudno bilo, a nekoliko mjeseci nakon toga počeli su se događati “Zovem te ja”, “Ide mi, u životu ide mi”, “Što sam ja, što si ti”,”Neka mi ne svane”,… nakon toga se onda stvarno sve nekako zakotrljalo – kazala je Danijela, čija karijera još uvijek raste a čini se da je i na emotivnom planu uspjela da se oporavi ili makar zaliječi rane, te da uživa kraj novog izabranika.

(Express/story.rs)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima