fbpx
Zanimljivosti

OTKRIVENE MRAČNE TAJNE “ZVEZDA GRANDA”: Svađali se kao kerovi, dolazila i hitna pomoć

Pjevači “Zvezda Granda” otkrili su dugo čuvanje tajne iz prvih sezona ovog takmičenja.

Dugo se pričalo o navodnoj netrpeljivosti između Slavice Ćukteraš i Tanje Savić, ali je Slavica otkrila da je ona imala sukobe sa drugim kolegom.

– Nemanja i ja smo se svađali kao kerovi. On i ja godinama nismo pričali. Imali smo duet, a nismo pričali. Baš smo bili… Mediji su pisali samo o mom kao ne slaganju sa Tanjom, ali to nije bilo tačno. Sa Nemanjom sam baš bila u haos odnosima. Više nismo pričali nego sto jesmo – priznala je Slavica.

Nemanja Stevanović je ispričao kako je imao veliku tremu, kojoj se nije nadao dok je takmičenje gledao na malim ekranima. Ispričao je i da je jednog kolegu stalno morao da smiruje.

– To je nama koji udobno sjedimo sa ove strane ekrana, komentarišemo i uživamo bilo super. Ali kada proživljavaš sve to, kad si tamo, to je ludilo. To ti je kao u vojsci. Kada odslužiš rok poslije par godina ili decenija prisjećaš se toga kažeš kako je to bilo lijepo, ali dok si tamo nije baš sjajno i bajno. Ja sam Dinču smirivao pred svaki nastup! Padao je u nesvijest, svašta je tu bilo! – rekao je Stevanović.

Nemanja Nikolić je aludirao da je zbog Dinče reagirala hitna pomoć.

-Tuna-nuna je non-stop dolazila – aludirajući na zvuk sirene hitne pomoći – dodao je Nikolić.

(Express/Espreso)

Izvor

Oznake: Zanimljivosti

Možda vas zanima