fbpx
Vijesti

OTKRILA I CJENOVNIK: Ona je jedina voditeljica koja je priznala da je prostitutka

Starleta, bivša rijaliti učesnica i bivša voditeljica Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, priznala je da se bavi prostitucijom 2017. godine.

Iako se često priča o tome da je svijet voditeljstva prepun onih kojima je primarno zanimanje prostitucija, Maca Diskrecija je jedina koja je imala hrabrosti da to i prizna.

Dugo se špekulisalo o njenom “zanatu”, pogotovo kada je postala učesnica prve sezone “Zadruge”, ali s obzirom na to da Senada nema dlaku na jeziku, vrlo brzo je otkrila da su glasine koje o njoj kruže istinite.

Prije nego što je počela da prodaje svoje tijelo pokušala je da se ostvari kao pjevačica, a zatim kao voditeljica na televiziji Pink, na kojoj se, nakon priznanja o tome čime se bavi, nije dugo zadržala.

– Kad sam shvatila da se i u pjevačkom poslu sve vrti oko seksa, riješila sam da batalim mikrofon, povučem se i da naplaćujem usluge seksa. Moja cijena je 500 eura, a za grupnjake tražim 1.000! Do sada nisam imala nikakvih problema oko naplate – pohvalila se starleta tada.

Međutim, biznis joj je zapao u krizu kada je uhapšena zbog iznuđivanja novca i bavljenja prostitucijom. Tada je saslušana u policiji, nakon čega je podignuta optužnica protiv nje.

(Express/Informer)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima

Vijesti