fbpx
Zanimljivosti

OTARASIO SE VIKENDICE NA SAVI U KOJU JE ULOŽIO 250.000 EURA: Đani prodao kuću za koju nije imao građevinsku dozvolu

Folker Radiša Trajković Đani prije godinu i po dana otarasio se luksuzne vile na obali Save od 250.000 eura, koja predstavlja pravo arhitektonsko čudo, pošto je predviđena za rušenje, jer nema građevinsku dozvolu.

Kako folkerova supruga Slađa otkriva, pomenuta nekretnina više nije u njihovom vlasništvu, ali nije željela da kaže nikakve detalje ni oko prodaje ni oko legalizacije objekta u koji je Đani svojevremeno uložio čitavo bogatstvo, a onda naprasno odlučio da ga proda.

-Mi smo to prodali prije godinu i po dana, molim vas, nemojte više da me zovete i da me uznemiravate. Ne želim ništa da objašnjavam. Eto, mi smo prodali prije godinu dana kuću, oni peglaju sad tu nešto, doviđenja, prijatno – rekla je Đanijeva Slađa i prekinula razgovor ne želeći da priča ni o tome kako su prodali kuću koja nije legalizovana.

– Đani je vjerovatno odlučio da se riješi impresivnog zdanja nakon što je bezuspješno pokušavao da pribavi građevinsku dozvolu, koju čak ni on nije mogao da dobije bez obzira na poznanstva i novac koji ima. Kao i većina ostalih nekretnina tu uz Savu, i njegova kuća nelegalno je podignuta, a baš ona je i prikazana kao primjer izgradnje divljih kuća u tom dijelu grada kada je nedavno rađen prilog u “Dnevniku”, što su mediji već prenijeli i ne znajući da je pjevač prodao luksuznu vikendicu. Pisalo se i da ona vredi 250.000 eura, ali njena vrijednost dostiže i do pola miliona jer je Đani u nju mnogo ulagao i dograđivao je sve vrijeme, radeći je za svoj gušt. Ipak, kad je shvatio da od legalizacije neće biti ništa, vjerovatno je prodao nekome ko je na sebe preuzeo veliki rizik da sada strahuje od rušenja, mada se svi koji imaju bespravno podignute objekte uvijek nadaju da će prije ili kasnije doći do legalizacije – tvrdi izvor blizak porodici Trajković.

(Express/ Alo)

Izvor

Oznake: Zanimljivosti

Vezani članci