fbpx
Zanimljivosti

Otac Rade Manojlović iskren: “Slava ju je promijenila, ali ona je jedna obična djevojka, normalna”

Rada Manojlović nikada nije zaboravila rodno mjesto Četereže u kojem je ostao njen otac Rade da živi, a sada je za medije otkrio do sada nepoznate detalje i otkrio da kćerki zamjera jednu stvar.

– Trenutno sam u radionici. Radim što moram – kaže sa osmijehom Rade, a na komentar da u selu kažu: “Što radi kad mu kćerka zarađuje”, odgovara:

– Ona radi za nju, a ja zarađujem za mene. Pomognu mi, normalna stvar da mi djeca pomognu, ali ja sam navikao da radim.

Uprkos činjenici da mu je kćerka jedna od najtraženijih pjevačica i da dobro zarađuje Rade Manojlović i sa 72 godine radi.

– Ja trideset godina radim, pijačarim, mislim da ću da prekinem, dosta mi je 72 godine imam. To je neka dopuna, ja imam penziju, djeca imaju, ali ja niti znam koliko imaju niti tražim od njih, kad mi daju ja ne odbijem. – kaže iskreno Rade.

Uspjeh koji je postigla omogućio joj je da zaradi i sagradi u selu novu kuću.

– Ona je odrasla u drugoj kući – kaže Radin otac i nastavlja:

– Ovdje su bili moji baba i deda, ja sam odrastao u ovoj kući ovdje. Nisam htio da je srušim, unutra sam već betonirao, na taj beton možeš da digneš dva sprata kuću, ali ne bolujem od neke veličine, da ja imam mnogo, da pravim palate… I sebi je Rada ogromnu napravila, nije ni to trebalo – kaže Radin otac koji nam je otkrio da je 26 godina proveo u Novom Sadu ali da se ne kraju vratio ponovo u selo iz kog potiče.

Rade nam je otkrio i da Rada nije izbirljiva kada je hrana u pitanju, ali i da ne pije.

– Jede sve kada dođe, jedino što ne pije. Hoće nekada sa mnom da proba rakijici, ali i to vrlo malo, na dnu samo, ali zato ja pijem i za njih – kaže Radin otac Rade.

Rada je ostala rano bez majke, a Rade je iskreno rekao koliko mu je bilo teško u tome da sam odgaja kćerke.

– Kad moraš, pa nije nešto da kažeš teško. Lijepa je stvar da njeguješ djecu. Glupo bi bilo da kažem bilo mi je teško… Teško jeste, ali ne u nekom smislu… Život prolazi… Nije jednostavno, ali tvoja su djeca, moraš da ih voliš, da ih čuvaš – kaže iskreno Rade koji se kako je otkrio trudio da u kćerke usadi poštenje što mu Rada danas zamjera.

– Radmila mi kaže samo nešto, da sam mnogo pogriješio kako sam ih vaspitao. Kaže da sam pogriješio što sam u nju usadio poštenje i da joj je to mnogo odmoglo na estradi, jer se poštenje danas ne cijeni – rekao je Radin otac.

– One su godinu i po dana razlike, zajedno su bile uvijek. Bile su mirne, dobre, poslušne, dobri su đaci bili. Po njivama nisu išle, to smo radili pokojna supruga i ja. Selo kao selo, sve su to slična djeca i dobra uglavnom dok se poslije ne pokvare – kaže Rade i otkriva da li se Rada promijenila:

– Jeste malo, drugačiji je to tempo života, drugačija priča, mediji, nastupi po Evropi, ne može da bude kao neko dijete koje nije izašlo dva – tri sela dalje. Druge su obaveze, drugačije je sve i mora da se osjeti promjena neka, naravno.

Rade je za medije opisao Radu onakvu kakvu je ne viđamo na sceni:

– Ona je jedna obična djevojka, po meni, mislim da je normalna. Ja ne idem po Beogradu i po terenima pa da znam kakva je ali vjerovatno bi se to iščačkalo i pisalo bi se Bog zna šta sve. Prijatna, društvena, ne znam šta bih drugo rekao, a i da ima nešto drugo, moje je dijete, nisam lud da je kudim.

(express/blic)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima