fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Sport

Oro Ibrišimović pred Skupštinu FK Željezničar: Drago mi je što mogu reći da smo ispunili cilj

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1

Oro Ibrišimović, podsjećajujući na intervju kojeg je dao kolegama sa Sport Centra nakon imenovanja Odbora za hitnost sa njime na čelu, konstatovao da je cilj ispunjen i da mu je zbog toga drago.

On je i poželio mnogo sreće novim kolegama u rad, te im poželio da na kraju naredne sezone ostvare barem izlazak u Evropu.

– “Mi smo tu da pokrenemo pozitivnu energiju, da motivišemo i damo snagu našim igračima, osoblju i svima oko kluba. Jednostavno moramo se trznuti i krenuti naprijed. U ovih nekoliko dana imali smo mnogo sastanaka, razgovora i vjerujemo da ćemo pokazati našim navijačima već u narednim kolima pravu sliku našeg kluba. Mi nemamo drugih opcija nego napraviti preokret i uzeti bodove u svim sljedećim kolima”

U intervjuu koji sam dao početkom mjeseca aprila, naveo sam da smo tu da se, nažalost, borimo za opstanak, da smo sebi zacrtali maksimalan broj bodova u narednim utakmicama, da ćemo popraviti atmosferu u javnosti i ostvariti cilj opstanka.

Drago mi je što mogu reći da smo ispunili taj cilj.

Zahvaljujem se svim kolegama iz “Odbora za hitnost” na hrabrosti pri preuzimanju odgovornosti u veoma teškoj i nezahvalnoj situaciji, na predanom radu i lavovski urađenom poslu.

Almir Gredić; Admir Tunović; Almir Hadziosmanovic; Jasmin Badžak; Željko Pervan; Jasmin Terović

Novim kolegama svim srcem želim da nastave s istim tim pozitivnim tempom u narednoj sezoni i da nas obraduju makar Evropom, poručio je Oro Ibrišimović.

 

Izdvojeno

Sport

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1 Naime, nekoliko sati prije utakmice Albanci su napali bar u kojem su se nalazili navijači Srbije...

Magazin

Pjevačica Tanja Savić nedavno je gostovala u emisiji ‘Ami G Show’, no odmah po dolasku popularni voditelj Ognjen Amidžić podsjetio ju je na njeno...

Biznis

Za izgradnju iz općinskog budžeta izdvojeno oko 300.000 maraka U Centru “Safet Zajko” počeli su radovi na izgradnji najvećeg dječijeg igrališta u Sarajevu, čime...

BiH

POMOZI NAM DA SE GRIJEHA KLONIMO, DA ISTINU GOVORIMO, DA DOBRA DJELA RADIMO, DA NIKOM ZLA NE ČINIMO. DA NAŠA DJECA I NAŠA OMLADINA...