fbpx
Zanimljivosti

ONA MU JE PREOKUPACIJA: Duško Tošić mudro šuti o onome što zanima javnost

Duško Tošić godinama je uspješan u poslu kojim se bavi, ali je u žižu medijskog interesovanja došao ženidbom za najpopularniju pjevačicu na Balkanu, Jelenu Karleušu. Nedavno je okačio kopačke o klin, mada iz fudbala nije otišao, već je karijeru preusmjerio u drugom pravcu.

Put ga je vodio od Srbije, preko Francuske i Turske, do Kine, igrao je za mnoge klubove i korak po korak odavno se ustalio na vrhu liste najplaćenijih fudbalera. Sada je postao uspješan fudbalski menadžer, te više vremena provodi u Beogradu sa nasljednicama Atinom i Nikom.

Ono što se o suprugu Jelene Karleuše ne zna u javnosti jeste da je Tošić zaluđenik za modnim trendovima. Uvijek besprijekorno obučen, stilizovan i sa manirima pravog gospodina veoma često je u samom vrhu modnih top lista.

Zato je među fotografijama na društvenim mrežama i portalima teško pronaći jednu koja bi ilustrovala neki Duškov modni kiks. Skupi komadi odjeće koje ima u garderoberu nisu karta na koju igra. Tajna Duškovog savršenog stajlinga je u tome što se vodi devizom „manje je više“. Njegove odjevne kombinacije su svedene, skladnih boja i bez ijednog suvišnog detalja.

Stil Duška Tošića oduševljava brojne dame, a kako i ne bi kada je njegova bivša supruga modni guru regionalne javne scene, pa može da se kaže da je poznati par tokom višegodišnjeg zajedničkog života u modi pronašao podjednako interesantan hobi.

Čini se da je moda ono što Dušku pored kćerki donosi osmijeh na lice u ovom periodu punom turbulencija na ljubavnom planu s obzirom na to da je njegov odnos sa Jelenom drastično narušen.

(Express/svet-scandal.rs)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima