fbpx
Vijesti

Oglasio se vijećnik Elvis Hodžić koji bio priveden prije dva dana: Zabrinut sam jedino za…

U akciji SIPA-e prije dva dana priveden je općinski vijećnik u Novom Gradu, Elvis Hodžić. On se danas oglasio statusom u kojem poručuje da je isti dan pušten na slobodu.

– Obzirom da mediji nisu posvetili posebnu pažnju činjenici da sam nakon hapšenja istog dana nakon mog iskaza i pušten na slobodu, želim da vas ovim putem obavjestim o sljedećim činjenicama:

Nisam kriv

Nisam počinio nikakav zločin

Nisam se ogriješio o niti jedan zakon

Nastavit ću raditi vijećnički posao u interesu svih građana, a sada još jače i posvećenije, napisao je Hodžić na svom Facebook profilu.

Dodaje da je zabrinut za psihičko zdravlje svoje djece i roditelja.

– Zabrinut sam jedino za psihičko zdravlje moje djece i roditelja koji su putem medija bombardovani pompoznim informacijama o mom hapšenju i to bez zaštite ličnih podataka i to samo u mom slučaju. Objavljene su moje fotografije pa čak i zajedničke fotografije sa načelnikom Semirom Efendićem da bi vjerovatno postigli još veći rejting i posjećenost portala.

Moja mlađa kćerka nije bila u psihičkom stanju otići u školu. Ušao sam u politiku financijski stabilan i realiziran za razliku od velike većine. Moj jedini motiv je pomoći lokalnoj zajednici i biti na usluzi svojim sugrađanima. Nisam se uplašio i nemam namjeru prestati raditi za zajednicu. Hvala Vam na podršci i razumjevanju. Vaš vijećnik

Elvis Hodžić, Stranka za Bosnu i Hercegovinu, stoji u njegovom postu na Facebooku.

Izvor

Oznake: ,

Možda vas zanima