Povežite se sa nama

Zabava

ODUŠEVILA FANOVE: Ilma Karahmet “rasturila” stari hit (VIDEO)

Objavljeno

-

Mlada pop zvijezda Ilma Karahmet iskoristila je vrijeme u izolaciji na najbolji mogući način

Bosanska Adele, kako je mnogi nazivaju zbog njenog raskošnog glasa, otpjevala je u duetu sa kolegom Leom Kazićem veliki hit Lepe Brene – “Ljubav nova”.

S obzirom na to da se malo ko usudi da zapjeva pjesme jedne od najvećih muzičkih zvijezda, Ilma je bila odlučna da još jednom dokaže koliki je talenat, te da za nju ne postoje granice!

Vjerujemo da će nakon ovog izvođenja pjesme “Ljubav nova” i Lepa Brena ostati bez teksta.

Poslušajte:

Oglašavanje

Zabava

Simpsoni ponovno pogađaju: Predvidjeli napade proteste na Bijelu Kuću

Objavljeno

-

Od

Nakon što su, po mnogima, predvidjeli širenje koronavirusa, teroristički napad 11. septembra, ebolu, Donalda Trumpa kao predsjednika SAD-a, izgleda da su predvidjeli i proteste ispred Bijele Kuće.

Podsjetimo, demonstranti su se u nedjelju navečer okupili ispred Bijele Kuće u kojoj su se ugasila sva svjetla koja je inače osvjetljavaju, a demonstranti su osvjetljivali samo policijski reflektori. Policija je bacila i suzavac kako bi ih otjerala. Prilikom prosvjeda ispred Bijele kuće u petak američki predsjednik Donald Trump odveden je na sigurno u podzemni bunker. I prva dama Melania i njihov sin Barron također su odvedeni u bunker.

Teoretičarima zavjere i najvjernijim fanovima serije Simpsoni nije trebalo dugo da povežu scene iz omiljene serije s tim događajem:

 

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Nastavite čitati

Zabava

Novi viralni hit: Replika kad ja kažem jer ja sam ŠEF (VIDEO)

Objavljeno

-

Od

Suljić je postao viralni hit zbog načina na koji je vodio sjednicu iskazavši visok stepen neznanja

“Daj nekome vlast pa ćeš vidjeti kakav je”, glasi stara poslovica, koja se u Lukavcu može dovesti u vezu sa tamošnjim predsjednikom Općinskog vijeća Muhamedom Suljićem.

A Suljić je postao viralni hit zbog načina na koji je vodio sjednicu iskazavši visok stepen neznanja kada je ta rabota u pitanju. Već nakon prvih “oštrica” i pokušaja da replicira načelniku Edinu Deliću je postalo jasno da Suljić krši Poslovnik, odnosno, on uopšte ne zna osnovne norme ponašanja i pravilnik kako se vodi sjednica.

Facebook stranica “Raja sa biroa” objavila je video na kojem se vidi da Suljić “luta”, a ključno obrazloženje glasi “da je on šef”!?

Pojavio se novi SLJEF, Mehmeda sljefa za prijesenika…. Imal kraja brate ovim svim personama

Posted by Raja sa biroa on Četvrtak, 28. May 2020.

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Nastavite čitati

Najčitanije