fbpx
Zanimljivosti

OD ZALUĐENIH FANOVA NA TIKTOKU SEDMIČNO ZARADI 15.000 EURA: Otkriveno kako Dalila Dragojević puni novčanik

Dalila Dragojević na nedjeljnom nivou zarađuje mnogo novca od društvene mreže Tiktok i to više od svih poznatijih javnih ličnosti u našem regionu!

Tako je ova bivša rijaliti učesnica tokom prethodne nedjelje od Tiktoka zaradila čak 15.000 eura, što je automatski stavlja na drugo mjesto po zaradi u našem okruženju. Ipak, da ovo nije lak posao i da se do ovog iznosa dolazi uz mnogo truda, pokazuje i činjenica da najveći dio svog vremena ona provodi upravo na ovoj platformi.

Ona se već duže vrijeme snima uživo s raznim manje i više poznatim tiktokerima, pa tako gotovo svakodnevno ona i do nevjerovatnih 20 sati snima lajvove na Tiktoku kako bi imala visoki nedjeljni skor. Dalili je ovo trenutno ubjedljivo najveći izvor zarade, pošto joj na Youtube-u u posljednje vijreme baš i ne cvjetaju ruže, pa ima mnogo manje pregleda nego ranije.

Ipak, i sa ovim iznosom od 15.000 eura, Dalila nije na prvom mjestu regionalnih rekordera u zaradi, već zauzima vicešampionsko mjesto, iako je samo ona od svih sa spiska poznata široj javnosti. Prvo i treće mjesto pak zauzimaju tiktokeri nepoznati većini populacije – Big Fabio sa 18.000, dok je treće mjesto pripalo Gospođi sa 13.000 eura.

(Express/ Kurir)

Izvor

Oznake: Zanimljivosti

Vezani članci