fbpx
Zanimljivosti

OD NJE SAM DOBILA AMIN: Džejla Ramović otkrila šta joj je Marija Šerifović rekla za novu pjesmu

Džejla Ramović nedavno je objavila novu pjesmu „Sparta“, koja je u rekordnom roku oborila sve rekorde slušanosti i oduševila sve minimalističkim kadrovima spota koji je sniman na Islandu.

Nekadašnja pobjednica šou programa „Neki novi klinci“ i „Zvezda Granda“ otkrila je tokom karijere i poduže diskografske pauze imala razne nedoumice, te je na ovu pjesmu dugo čekala.

-Uvijek ima raznih izazova, ali mislim da uz dobro okruženje, porodicu, dobre ljude, prijatelje sve se prevaziđe. Svašta može da se desi na mom muzičkom putu, ali sve se da ispraviti i riješiti i ja zaista uživam – istakla je Džejla i dodala da otuda i njena diskografska pauza.

Priznaje da je bilo veliko opterećenje šta će da snimiti, budući da je prethodnu pjesmu „Ruine“ teško nadmašiti, ali je sigurna da je „Sparta“ jednako kvalitetna.

-Vrijedilo je da čekam, pjesmu sam prepoznala na prvo slušanje. Pjesma i ja smo se konektovale, što se kaže. Ponosna sam što stojim iza takve pjesme. Jako mi se dopala, divna je i drago mi je što je našla put do moje publike– istakla je pjevačica.

Osim same pjesme koju potpisuje, kako kaže dream team Kosana Stojić i Nemanja Antonić, publiku je osvojio i minimalistički spot koji je sniman na Islandu.

Mada se očekivalo da čitav tim stoji iza njenog fenomenalnog spota, pjevačica je otkrila da je samo par ljudi radilo na njemu.

– Moje sestre su išle sa mnom, a samo četiri osobe su radile taj spot na dalekom Islandu – istakla je nekadašnja pobjednica „Zvezda Granda“ i otkrila šta da li je njena nekadašnja mentorica i prijateljica Marija Šerifović čula pjesmu.

– Marija je prije svih vidjela i spot i čula pjesmu. Kada je ona rekla da je ovo odlično, kada je pohvallila spot i čula pjesmu, svi smo bili sretni i eto, i od nje smo dobili amin – otkrila je Džejla.

(Express/Grand)

Izvor

Oznake:

Možda vas zanima