fbpx
Sport

Objavljen snimak UFC borca kako oralno zadovoljava muškarca, priznao da je biseksualac

Ova vijest je preuzeta sa portala Sport 1

Molina je bio prinuđen priznati svoju seksualnu orijentaciju, s obzirom da se na internetu pojavio privatni video snimak na kojem se vidi kako oralno zadovoljava drugog muškarca.

U saopštenju koje je objavio putem društvenih mreža, Molina je priznao da nije želio da se to sazna na ovakav način, već kad on sam bude spreman za to.

“Ovo nije način na koji sam to želio da uradim, ali oduzeta mi je šansa da to priznam jednom kada budem spreman. Cijeli život sam hodao s djevojkama i potiskivao osjećaje koje sam osjetio u srednjoj školi i na fakultetu kao dio hrvačke ekipe, a kasnije i kroz takmičenje u UFC-u.

U sportu u kojem su većina fanova homofobni p****i k***a, želio sam biti poznat po svojim borilačkim vještinama, a ne seksualnoj orijentaciji. Siguran sam da me neće zvati ‘borac biseksualac‘, već ‘borac peder‘. 

Nadam se da je ta užasna, poremećena osoba koja je u javnost pustila taj snimak zadovoljna. Ja znam ko sam i šta sam i, iako i dalje ima onih koji me mrze i šalju svakakve poruke, također dobijam i jako puno podrške te se  na tome zahvaljujem svima“, poručio je Molina. 

Molina je do sada u UFC-u imao 13 borbi uz skor od 11 pobjeda i 2 poraza. 

Trenutno je pod suspenzijom zbog sumnje u kladioničarski skandal. 

Oznake:

Možda vas zanima