Povežite se sa nama

Zabava

Novi viralni hit: Replika kad ja kažem jer ja sam ŠEF (VIDEO)

Objavljeno

-

Suljić je postao viralni hit zbog načina na koji je vodio sjednicu iskazavši visok stepen neznanja

“Daj nekome vlast pa ćeš vidjeti kakav je”, glasi stara poslovica, koja se u Lukavcu može dovesti u vezu sa tamošnjim predsjednikom Općinskog vijeća Muhamedom Suljićem.

A Suljić je postao viralni hit zbog načina na koji je vodio sjednicu iskazavši visok stepen neznanja kada je ta rabota u pitanju. Već nakon prvih “oštrica” i pokušaja da replicira načelniku Edinu Deliću je postalo jasno da Suljić krši Poslovnik, odnosno, on uopšte ne zna osnovne norme ponašanja i pravilnik kako se vodi sjednica.

Facebook stranica “Raja sa biroa” objavila je video na kojem se vidi da Suljić “luta”, a ključno obrazloženje glasi “da je on šef”!?

Pojavio se novi SLJEF, Mehmeda sljefa za prijesenika…. Imal kraja brate ovim svim personama

Posted by Raja sa biroa on Četvrtak, 28. May 2020.

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Oglašavanje

COVID-19

Mirsad Mulasmajić zbog korone krampom razbio televizor (VIDEO)

Objavljeno

-

Od

Mirsad Mulasmajić iz Novog Šehera je prije dva dana krampom razbio televizor. Dok je krampom uništavao televizor koji je iznio iz kuće, Mirsad je psovao koronavirus i vijesti…

Video, koliko god nekima bio smiješan, krije tešku i tužnu sudbinu bivšeg borca Armije R BiH koji koji, kako je kazao u telefonskom razgovoru za “Dnevni avaz”, jedva sastavlja kraj s krajem.

– Supruga mi je bolesna. Imam sina od 10 godina. Volio bih da dođete do mene da vidite u kakvim uslovima živimo – kazao je Mulasmajić.

Kaže da više nije mogao slušati vijesti koje mediji svakodnevno objavljuju o koronavirusu i da ga je to dovodilo do ludila.

– Nema nikakve druge vijesti osim koronavirusa. Samo sluđuju ioanko napaćeni narod – kaže Mulasmajić.

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Nastavite čitati

Zabava

Stavio kameru u mašinu za suđe i snimio šta se dešava unutra (VIDEO)

Objavljeno

-

Od

Vlasnik jednog Youtube kanala sakupio je skoro 15 miliona pregleda na dva snimka na kojima je prikazao šta se događa kada zatvorimo i uključimo mašinu da pere suđe. Mnogi od nas su se pitali što se događa u unutrašnjosti kada je pokrenete? Kako nestanu mrlje?

YouTuber, korisnik s vodootpornom GoPro kamerom snimio je pranje posuđa i to objavio na svom kanalu.

-Oduvijek sam htio znati što se događa unutra nakon što zatvorim vrata. Mnoge druge snimke imale su užasno osvjetljenje ili su snimane iz lošeg ugla – otkrio je YouTuber koji je za potrebe svojih videa koristio dva izvora svjetla koja su svijetlila iz različitih uglova i tako omogućila jasan pogled na unutrašnjost mašine.

Najveći problem pri snimanju predstavljale su mu visoka temperatura i trajanje baterije u kameri.

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Nastavite čitati

Najčitanije