Povežite se sa nama

Zabava

Novi hit finaliste “Zvezda Granda” i pjevača ”Miligrama”

Objavljeno

-

Finalista “Zvezda Granda” Fatmir Sulejmani i pjevač grupe “Miligram” Adi Šoše  nedavno su zajedno odradili „cover“ za pjesmu ”Potraži me“, koji već broji milion pregleda na YouTubeu. Ovi pjevači ponovo su ukrstili vokale, a ovaj put radi se o pjesmi „S tobom bez tebe“, koju je prije nekih desetak godina prvi otpjevao Nešad Sulejmani, pa nakon njega Armin Muzaferija.

– Velika mi je čast i zadovoljstvo kada ovakvi vokali pjevaju moje pjesme. Najiskrenije mislim da pripadaju samom vrhu muzičke scene i da njihovo vrijeme tek dolazi – rekao je muzičar i autor brojnih hitova Amil Lojo, koji je ujedno i autor pjesme „S tobom bez tebe“.

Pjesmu možete poslušati premijerno večeras na AL Music YouTube kanalu.

Oglašavanje

Zabava

Novi viralni hit: Replika kad ja kažem jer ja sam ŠEF (VIDEO)

Objavljeno

-

Od

Suljić je postao viralni hit zbog načina na koji je vodio sjednicu iskazavši visok stepen neznanja

“Daj nekome vlast pa ćeš vidjeti kakav je”, glasi stara poslovica, koja se u Lukavcu može dovesti u vezu sa tamošnjim predsjednikom Općinskog vijeća Muhamedom Suljićem.

A Suljić je postao viralni hit zbog načina na koji je vodio sjednicu iskazavši visok stepen neznanja kada je ta rabota u pitanju. Već nakon prvih “oštrica” i pokušaja da replicira načelniku Edinu Deliću je postalo jasno da Suljić krši Poslovnik, odnosno, on uopšte ne zna osnovne norme ponašanja i pravilnik kako se vodi sjednica.

Facebook stranica “Raja sa biroa” objavila je video na kojem se vidi da Suljić “luta”, a ključno obrazloženje glasi “da je on šef”!?

Pojavio se novi SLJEF, Mehmeda sljefa za prijesenika…. Imal kraja brate ovim svim personama

Posted by Raja sa biroa on Četvrtak, 28. May 2020.

Ovdje pročitajte izvorni tekst:
Nastavite čitati

Zabava

Komičan “Razgovor” bebe i malog jareta (VIDEO)

Objavljeno

-

Od

Bebe su same od sebe zanimljive, no priča je još interesantnija ukoliko im se pridruži neka životinja. Pogledajte ovu šarmantnu bebu koja se po prvi put upoznaje sa jaretom dok je majka drži u naručju.

Oni odmah počinju priču koja je jasna samo njima. Čak i imitiraju jedno drugo. Iako ne znamo njihovu temu, presmiješni su nam. Pogledajte i sami za dnevnu dozu smijeha! Preslatko.

Nastavite čitati

Najčitanije