fbpx
Vijesti

Novi estradni rat na pomolu: Seka Aleksić javno isprozivala Jovanu Jeremić

Jovana Jeremić, nedavno je izazvala velike kontroverze u svojoj emisiji “Jutarnji program” kada je iznijela stav o ljudima sa Kosova i Metohije.

– Ja poznajem neke od njih. Ovo uopšte nije popularno što ću sada da kažem, ali baš me briga, istina je. Ja nemam problem da kažem istinu na Pinku. Prodali su zemlju, došli su u Beograd i onda glume u Beogradu da su jadni, da im treba pomoć. Neki od njih koji su prvi svoju zemlju stavili na doboš. To govorim zato što nikoga ne treba žaliti, treba biti objektivan prema cijeloj situaciji. Ja to ne volim, ja sam to imala i na fakultetu, kad kažu: “jao, on je došao sa Kosova, on ovo, on ono…”, svi ga žale, a on bože sačuvaj, gazi preko svih samo da ostvari svoj cilj. Znam da nije popularno ovo što govorim, ali ovo je surova istina koju sam čak i ja imala prilike da doživim – izjavila je voditeljica i izazvala brojne kontroverze.

Već se pisali o reakcijama Tamare Đurić, Slobodana Radanovića i Milice Tomašević, a sada se ovim povodom oglasila i popularna folk pjevačica Seka Aleksić.

Foto: Ig

– Jako žalosno! Ako ništa drugo mogla bi da uputi izvinjenje za početak svim ljudima sa Kosova! – napisala je Seka na svom Instagram profilu.

Da li je ovo početak novog estradnog rata, saznaćemo uskoro.

(express/srbijadanas)

Izvor

Oznake: Vijesti

Vezani članci