fbpx
Pratite nas

Zdravo, šta tražiš?

Magazin

Njujork Tajms: Razvode se Rupert Mardok i Džeri Hol

Rupert Mardok, čuveni medijski mogul i bivša manekenka Džeri Hol ravode se nakon šest godina braka, piše Njujork Tajms.

Par se venčao 2016.godine, dve godine nakon što se Rupert razveo od svoje treće supruge Vendi Deng.

Iako su Džeri Hol i Rupert na proslavi njegovog devedesetog rođendana prošle godine razmenjivali nežnosti pred kamerama, i delovali skladno, ipak su rešili da živote nastave odvojeno.

Ova odluka para je mnoge iznenadila. Mardokov predstavnik za štampu nije imao komentar na navode Njujork Tajmsa, a Džeri Hol je nedostupna.

Pre venčanja, 2016.godine, par je bio u vezi pet meseci. Rupert je tada na društvenim mrežama pisao da je najsrećniji čovek na svetu. Organizovali su malo venčanje, Rupertu je to bio četvrti brak, a Džeri Hol se udala po prvi put.

Mardok iz predhodnih brakova ima šestoro dece, a Džeri Hol je bila 22 godine u vezi sa Mikom Džegerom sa kojim ima četvoro dece.

Supruge Ruperta Mardoka

Sa svojom prvom suprugom Patricijom Rupert se venčao 1956. godine, razveli su se nakon devet godina braka tokom kog su postali roditelji devojčice Prudens.

Odmah nakon razvoda, venčao se sa Anom, novinarkom iz Glazgova sa kojom je bio najduže u braku, 32 godine. Dobili su troje dece, a razveli su se 1999.godine.

Nakon razvoda Ani je pripalo skoro dve milijarde dolara.

Nakon što je potpisao papire za razvod, Rupert je sačekao 17 dana i venčao se sa Vendi Deng. On je tada imao 68 godina, a Vendi samo 30. Iako su se njegovi sinovi protivili ovom braku i tvrdili da Kineskinja sa njim želi da bude samo iz koristi, otac ih nije poslušao.

Izvor

Možda vam se sviđa

Biznis

Dž. Pol Geti (Jean Paul Getty) rođen je 1892. godine i u drugoj plovini dvadesetog vijeka bio je najbogatiji čovjek na planeti. Osnovao je...

BiH

Sve je spremno za isplatu uvećanih junskih penzija u Federaciji BiH koja će biti 5. jula, potvrdio je za Faktor Amel Lizde, šef Ureda...

Zanimljivosti

Marija Šerifović progovorila je o tome ko bi mogao da je zamijeni u Zvezdama Granda. -Ja sam nezamjenljiva, niko ne pjeva, ne izgleda i...

Zanimljivosti

Popularni pjevač Amar Gile oglasio se na društvenim mrežama emotivnom porukom i čestitao pobjedu Nerminu Handžiću. Naime, Amar je objavio fotografiju sa Nerminom staru...