fbpx
Magazin

“Njen švaler, on ti je i sa muškima i sa ženskima, uvatili ga sve”: Zaboravljeno lice sa TV-a i najbolje prepričavanje serije “Kruna” ikada

Serija „Kruna“ je omiljena serija u svetu, i kod publike i kod kritike, ali samo ako promenite ugao gledanja i pričanja, lako može da postane najobičnije sapunica čiju radnju prepričavaju ispred prodavnice, ili na pijaci, ili na slavi.

Kod jedne TikTokerke smo pronašli najbolje i najsimpatičnije prepričavanje serije Kruna koje smo ikad videli. Zet nakon što je pogledao celu seriju „Kruna“ rešio je da na slavi to prepriča svojoj tašti, njegova ćerka je (krišom) to snimila, a sve je postalo apsolutni hit na društvenim mrežama.

„Drž ne daj, i na kraju se ona uda za jednog drugog, i to teraj teraj, a taj švaler, on ti je i sa muškima i sa ženskima, uvatili ga sve“; A oni imaju kuću, kraljevsku, na tom nekom ostrvu, tamo gde je tropsko, nemam pojma gde. I oni tu na plažu dovedu njoj mladiće, sve državna bezbednost namešta; Svako ko je lep i nešto ti je sumnjivo, namešten je; Niko nju nije ubio to je državna bezbednost sredila; Čarls nije ni ulazio kod nje, on je samo išao kod one Kamile; i još mnogi sjajni opisi i komentari poput onog da onaj riđi nije njen.

Ljudi su potpuno oduševljeni ovim prepričavanjem, i sa razlogom, a mnogi su u komentarima ustvari i prepoznali ovog gospodina, nakon čega smo shvatili da ga jako dobro poznajemo. Ovaj sjajni storiteler je ustvari Zoran Radojković, poznatiji i kao Pile Tele Šop.

Pile je devedesetih vodio emisuju Pile Tele Šop, koja je bila parodija na emisije u kojima se po ekstra povoljnim cenama prodavalo sve od igle do lokomotive. On se bavio TV prodajom besmislenih proizvoda na jedan duhovit način.

Nakon devedesetih i ove humorističke emije, preselio se u Beč, a kao što vidite, u međuvremenu je postao i veliki fan „Krune“.

Izvor

Oznake: Magazin

Vezani članci