fbpx
Connect with us

Hi, what are you looking for?

Magazin

NISU SE HTJELI SKRIVATI: Prvo oglašavanje pjevačice nakon što su procurile slike da je s mužem ubijene kolegice

U regionalnim medijima osvanule su ekskluzivne fotografije na kojima se vidi kako Zoran Marjanović na bazenu razmjenjuje nježnosti s pjevačicom Indirom Aradinović Indy. U jednom trenutku su bili i malo prisniji, što je sve navelo da posumnjaju da je par u ljubavnoj vezi, piše Kurir.

Indy se sada povodom ovih natpisa i oglasila za srpske medije, pa otkrila u kakvom je odnosu sa Zoranom.

‘Nismo u vezi, mi smo prijatelji i suradnici’, rekla je pjevačica, pa se osvrnula na fotografije na kojima se vidi kako Zoran nju ljubi u obraz i drži joj ruku na nozi.

‘Nije to ništa novo, u obraz se ljube prijatelji, suradnici, ljudi koji se vole i poštuju i to meni nije ništa novo. Hvala Bogu, živi smo, zdravi smo ljudi, što ima veze ako mi drži ruku na butini. Da smo se htjeli skrivati, krili bismo se negdje izvan bazena, a ovako smo otišli transparentno na bazen, ne vidim ništa loše stvarno’, rekla je Indy za Informer.

Zatim se oglasila i obitelj ubijene Jelene Marjanović.

Naime, sestra pokojne Jelene Marjanović, Teodora Krsmanović, rekla je da nema blizak odnos sa zetom i da se čuju samo u vezi djeteta te da nije upućena u njegov ljubavni život.

‘Pojma nemam, ne pričam sa Zoranom o njegovom privatnom životu, iskreno. Čujem se s njim samo u vezi djeteta, ništa više ne znam o njemu. Ne znam ni da se Jelena družila s Indy, bolje pitajte nekog drugog jer ja ne znam ništa u vezi toga’, rekla je.

Nakon toga se oglasila i Jelenina tetka, Ljubica Manojlović, koja je također istaknula da ne zna ništa o Zoranovom privatnom životu.

‘Ne, ne, ne znam ja o tome ništa. Ne znam ništa je o tome, stvarno. Ne znam, ne znam stvarno, njegova privatna stvar, mene to ne zanima’, rekla je kratko Jelenina tetka Ljubica.

(Express / Scena.story)

Izvor

Izdvojeno

Magazin

Semir Cerić Koke pauzu između nastupa koristi za snimanje novih spotova koje će uskoropredstaviti publici. Tako će pod rediteljskom palicom Anisa Mujanovića narednih dana...

BiH

Klub Naroda i pravde u Općinskom vijeću Novi Grad službeno je još prije nekoliko mjeseci tražio podatke od načelnika Semira Efendića o vrsti angažmana...

Magazin

Dvije mlade zvijezde Anđela Ignjatović, poznatija kao Breskvica i Zorana Mićanović svojim glasovnim sposobnostima nikoga ne ostavljaju ravnodušnim, a sada su spremile iznenađenje za...

Biznis

Premijer Zeničko-dobojskog kantona Nezir Pivić i ministar za privredu Samir Šibonjić razgovarali su s menadžmentom Zeničkog privrednog sajma ZEPS, koji će se, nakon pet...