fbpx
Magazin

“NIKAD SE NISAM PRODAVALA ZA POŠTENU”: Nataša Bekvalac iskreno o muškarcima i ponovnoj udaji – To mogu da garantujem!

Nataša Bekvalac gostovala je u novoj emisiji Kurir televizije, “Divan šou”, u kojoj je iskreno govorila o emocijama, bivšim partnerima, ali i o osjećanjima koja su je vodila kroz život. Poznata kao neko ko sve radi srcem, pjevačica je iskrena bila i kada je rekla da nije uvijek bila “poštena”.

U dijelu emisije koleginica Katarina Grujić ju je podsjetila na izreku “Lako je biti pošten kada te niko neće” i zanimalo ju je kako to izgleda kada si pošten i kada te svi žele, pa je Nataša Bekvalac pokušala da joj da odgovor.

“Baš gajim lijepe emocije i velike simpatije prema Katarini. Nažalost, ne znam da joj odgovorim na pitanje kako je biti pošten kad te svi hoće, jer se nikad nisam prodavala za poštenu (smijeh). To je možda pitanje za ove ‘svetice u pokušaju’. Nije problem u muškarcima koji me žele, već što ja nisam poštena. To nije kiks, to je moja supermoć“, priznala je Nataša.

Poznato je da je tri puta bila u braku i da je iz dva braka dobila dvije divne ćerke, Hanu i Katju, a na pitanje da li bi se ponovo udala, bila je veoma jasna: “Odmah da ti srušim snješka, ono što mogu da garantujem, neću se udavati više. Hana i Katja su ispunile moje srce u potpunosti, tako da sam sasvim srećna. A što se tiče drugog dijela ptanja, mislim da sam ti dala odgovor”.

Izvor

Možda vas zanima